Antena 3 CNN Actualitate Care vopsea de păr este cea mai bună?

Care vopsea de păr este cea mai bună?

Care vopsea de păr este cea mai bună?
01 Noi 2019   •   12:56

Cea mai bună vopsea de păr ar trebui să îndeplinească o serie de cerințe. Anume, pentru a fi suficient de persistentă, se aranjează bine pe păr și are un efect minim traumatic asupra șuvițelor. Aceste necesități sunt satisfăcute mai mult de produsele cosmetice profesionale, așa cum au demonstrat numeroase sondaje și recenzii ale clienților,  https://makeup.ro/categorys/22813/.

Vopselele profesionale: proprietăți și categorii

Vopsele persistente:

1. Permanente, conțin amoniac și peroxid de hidrogen. Acest complex de substanțe active este responsabil pentru rezistența la vopsire. Peroxidul de hidrogen luminează activ pigmentul natural al părului, iar amoniacul asigură pătrunderea componentelor în profunzimea firelor. Acestea sunt stabile și durabile, puteți schimba radical aspectul și elimina complet nuanța gri. 

2.Semipermanente, afectează buclele mai puțin, dar efectul lor nu este atât de stăruitor. Prin urmare, sunt adesea numite vopsele de nuanțare, deoarece sunt capabile să reâmprospăteze nuanța de bază sau să o schimbe în 1-2 tonuri. Astfel de coloranți pot picta părul gri dacă cantitatea lor nu depășește 50%.

Mai puțin rezistente, sunt considerate cele mai sigure. Dăruie o tonalitate frumoasă și uniformă, dar nu asigură schimbări radicale, deoarece conțin o cantitate minimă de amoniac. Ca urmare a absenței unui efect dăunător, fibrele rămân puternice și sănătoase.

De nuanțare. Astfel de coloranți nu conțin deloc amoniac, ceea ce afectează durabilitatea culorii. Colorantul este spălat rapid, iar imaginea originală a părului revine după mai multe proceduri de spălare a capului. Cu toate acestea, astfel de preparate conferă o bogăție naturală a tonurilor și, datorită compoziției sigure, pot fi folosite mai des, menținând nuanța dorită.

Reguli pentru alegerea vopselelor

Este foarte important să fim atenți la originea coloranților. Cel mai adesea, se găsesc produse care conțin substanțe originale, cum ar fi henna. Acestea includ mușețelul, brusturele, ceaiul și așa mai departe. Remediile naturale prezintă anumite dezavantaje, dintre care cel mai grav este incapacitatea de a prezice ce culoare va apărea după finalizarea procedurii. Profesioniștii recomandă utilizarea unor astfel de acțiuni în cazul în care este necesar să vă reglați ușor culoarea veritabilă a părului.

Vopselele pe bază de coloranți fizici sunt potrivite pentru utilizarea cea mai frecventă, nu pătrund profund în structura părului, ci conferă coafurii o culoare abundentă și o strălucire sănătoasă. Coloranții de acest tip sunt spălați rapid, așa că trebuie să îi utilizați în mod regulat. 

Soluțiile cu coloranți chimici, sunt bine absorbite în păr și țin mult timp. Cu ajutorul lor, puteți obține aproape orice nuanță, sunt sub formă de creme, mousse, geluri și măști. Compoziția lor conține de obicei agenți de întărire și hrănire care reduc efectul negativ asupra părului.

Pe ambalajul vopselei este indicat un cod digital special.

 

 




 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close