Antena 3 CNN Actualitate Carmen Dan, despre detaşarea Oanei Schmidt Hăineală la MAI: „Singurul criteriu pentru care am dorit-o în această echipă a fost cel profesional”

Carmen Dan, despre detaşarea Oanei Schmidt Hăineală la MAI: „Singurul criteriu pentru care am dorit-o în această echipă a fost cel profesional”

Carmen Dan, despre detaşarea Oanei Schmidt Hăineală la MAI: „Singurul criteriu pentru care am dorit-o în această echipă a fost cel profesional”
10 Apr 2017   •   22:09

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a  vorbit, la Sinteza Zilei, despre numirea sa în fruntea acestei instituții de forță.

”Nici nu mi-a trecut prin cap. A fost un moment neașteptat pe care niciodată în viață nu l-aș fi anticipat. Din punctul în care s-a făcut această propunere, am gândit cu multă responsabilitate ce am de făcut aici. Știam că o să fie o anumită reticență, că trebuie o altă abordare”, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Despre detaşarea Oanei Schmidt Hăineală la MAI

”Doamna Haineală încă nu are un birou în minister și nici nu știm dacă o să aibă un birou în minister pentru că noi, în momentul acesta, am făcut o propunere către CSM și așteptăm ca decizia să o ia CSM-ul, de admitere sau de respingere”

„Am văzut că sunt multe discuții în spațiul public, cred că despre aceste lucruri dânsa trebuie să vorbească. Eu o cunosc ca și profesionist. Am avut ocazia să ne întâlnim și înainte de a fi eu în guvernul acesta”, a spus Carmen Dan.

”Singurul criteriu pentru care am dorit-o în această echipă a fost cel profesional”, a mai spus Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne a mai spus că au fost "cumva colege" când ambele au ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). 

"Recunosc că am fost şi cumva colege când ne-am dus la DNA, atunci când am fost solicitate să ajungem acolo. În acea perioadă să ştiţi că noi nu am vorbit, tocmai pentru a nu da naştere unor alte discuţii", a menţionat Carmen Dan. 

Întrebată dacă a înţeles de ce a fost chemată la DNA, Carmen Dan a răspuns negativ. 
 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close