Antena 3 Actualitate Cartier de rulote la poalele Bucegilor. Turiştii vin la munte cu locuinţa pe roţi

Cartier de rulote la poalele Bucegilor. Turiştii vin la munte cu locuinţa pe roţi

05 Iun 2011   •   23:14
Cartier de rulote la poalele Bucegilor. Turiştii vin la munte cu locuinţa pe roţi
Sursa foto: Foto: Videonews

La poalele munţilor Bucegi a început să se contureze un nou cartier. Cel al locuinţelor pe roţi. Primii turişti au ajuns deja pe Valea Cerbului şi fiecare şi-a aranjat locul cum a ştiut mai bine . S-au împrietenit cu vecinii şi susţin că nimic nu se compară cu o vacanţă prelungită în mijlocul naturii şi o economie serioasă la cheltuieli.

Rulotele au devenit locuinţe de vacanţã pentru cel puţin douã anotimpuri. Oamenii se bucurã astfel de aer curat, dar fac şi economii la întreţinere. Cheltuielile de la bloc scad la jumãtate.

Celor care merg cu rulotele la poalele munţilor Bucegi nu le lipseşte nimic. Casa de vacanţã odatã instalatã, nu mai aşteaptã decât musafiri.

Cei mai mulţi dintre turiştii de pe Valea Cerbului se vor întoarce acasã abia când vor începe sã cadã frunzele. Vor avea nevoie de nervi tari când va bate iarna la uşã cu facturile uriaşe la încãlzire. Pânã atunci, însã, profitã de aerul curat.

 
×
Subiecte în articol: Cartier turisti Bucegi

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close