Antena 3 CNN Actualitate Casa lui Gheorghe Dincă a ajuns să fie semnalizată pe GPS. Cum a fost posibil

Casa lui Gheorghe Dincă a ajuns să fie semnalizată pe GPS. Cum a fost posibil

Casa lui Gheorghe Dincă a ajuns să fie semnalizată pe GPS. Cum a fost posibil
28 Oct 2019   •   11:30

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că el le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă procurorii nu au găsit cadavrele victimelor. Nu exclud, de asemenea, ca acesta să fi făcut mai multe victime. Ancheta este însă în plină derulare, familia lui, cât și martorii în acest caz sunt audiați, iar polițiștii au făcut inclusiv reconstituirea faptelor.

Între timp, un detaliu incredibil care atrage atenția îl reprezintă modul în care a ajuns casa lui Gheroghe Dincă să fie semnalizată prin GPS.

Pe casa lui, aflată în Caracal, pe strada Craiovei nr. 169, a fost montată recent o placă pe care scrie ”Imobil aflat sub sechestru conform ART. 252 din codul de procedură penală”. Totodată, au fost montate mai multe camere video de supraveghere.

De câteva săptămâni, pe GPS sau Google Maps, dacă introduci adresa criminalului, îți apare semnalizată locația cu titulatura ”Casa lui Dincă”, așa cum apar de obicei locații precum bănci, restaurante sau supermarketuri, relatează wowbiz.ro.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close