Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Tolontan, amănunte despre ancheta Hexi Pharma. ”Răbdare, vor veni lămuriri în următoarele zile”

Cătălin Tolontan, amănunte despre ancheta Hexi Pharma. ”Răbdare, vor veni lămuriri în următoarele zile”

Cătălin Tolontan, amănunte despre ancheta Hexi Pharma. ”Răbdare, vor veni lămuriri în următoarele zile”
26 Mai 2016   •   21:33

Jurnalistul Cătălin Tolontan a vorbit, joi, la ”Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv”, despre relația sa cu Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea. Aceasta a dat de înțeles în mai multe rânduri că ea ar fi sursa investigației pornite de Cătălin Tolontan și echipa sa, însă jurnalistul a dezmințit informația.

”Primul material pe care l-am publicat era cu două rețete care arătau că se produc dezinfectanți falși. Aceea a fost sursa noastră primară, era o sursă din fabrică. Fosta soție a lui Dan Condrea nu a lucrat niciodată în fabrică. Noi vorbim cu toți oamenii care pot să furnizeze elemente despre cazurile pe care noi le investigăm. E treaba dânsei ce spune, nu comentez mai mult. Nu am știut nimic despre un laptop și un calculator, cu Dan Condrea agent SIE nu avem niciun indiciu. Pe o piață unde statul nu există, toate firmele fac mai mult sau mai puțin aceeași treabă. Produsele sunt neconforme. Haideți să avem răbdare, vor veni lămuriri în următoarele zile. Ar fi ușor să vorbim despre o conspirație, dar mi-e teamă că vorbim despre incompetență și corupție” a explicat Cătălin Tolontan.

×
Parteneri
Categoria de români a căror pensie creşte cu 70%
x close