Antena 3 CNN Actualitate Cauti o oferta buna de inchirieri auto Otopeni? Iata 5 beneficii pe care trebuie sa le asigure!  

Cauti o oferta buna de inchirieri auto Otopeni? Iata 5 beneficii pe care trebuie sa le asigure!  

Cauti o oferta buna de inchirieri auto Otopeni? Iata 5 beneficii pe care trebuie sa le asigure!  
01 Noi 2019   •   10:52

Atunci cand alegi sa calatoresti pana in capitala tarii cu avionul, cea mai buna solutie de transport pe care o ai la dispozitie odata ce ai parasit terminalul este cea oferita de firmele de inchirieri auto Otopeni. O masina de inchiriat iti va garanta siguranta, confort, mobilitate si eficienta, insa nu numai modelul auto ales este important, ci si pachetul de servicii care insoteste masina pe care o inchiriezi.

In identificarea celei mai bune oferte de inchirieri auto Otopeni care sa te ajute sa atingi obiectivele profesionale sau personale, va trebui intai sa te asiguri ca ai de-a face cu o companie serioasa, care trateaza clientii cu profesionalism si ofera intotdeauna transparenta totala. Va fi nevoie, asadar, ca firma respectiva sa aiba o experienta relevanta pe piata de inchirieri auto Otopeni si sa se bucure de recenzii numeroase si pozitive din partea clientilor care i-au accesat serviciile. 

Inca un detaliu de importanta majora intr-o astfel de colaborare este contractul ce trebuie semnat la inchiriere, astfel incat pentru a te asigura ca nu vei fi nevoit sa platesti taxe suplimentare si ca iti vei recupera garantia fara probleme, va trebui sa citesti cu atentie termenii si conditiile din respectivul contract. Pe langa cele mentionate mai sus, iata ce trebuie sa mai cuprinda o oferta de inchirieri auto Otopeni pentru a fi completa, variata si pentru a putea acoperi toate situatiile: 

Mobilitate maxima 

Exista numeroase companii de inchirieri masini care impun o limita de kilometri pe zi sau interzic parasirea tarii in masina de inchiriat pe care ti-au pus-o la dispozitie. Spre deosebire de acestea, o companie cu adevarat serioasa nu va limita distanta pe care o poti parcurge si nu va interzice depasirea granitelor la volanul autoturismului inchiriat. Mai mult decat atat, iti va oferi, optional, o extindere a politei Casco pentru acoperirea tuturor situatiilor ce se pot ivi in afara tarii.

Livrare rapida si servicii eficiente

Dupa ce ai aterizat pe aeroportul ce deserveste Bucurestiul, nevoia stringenta de transport presupune o livrare rapida a masinii de inchiriat. Astfel, orice oferta serioasa de inchirieri auto Otopeni va asigura livrarea in cel mult 3 ore la adresa aleasa de tine si iti va putea oferi posibilitatea de transfer aeroport-hotel sau viceversa si posibilitatea inchirierii unui sofer personal. 

Mai mult decat atat, pentru a nu incomoda in desfasurarea activitatilor pentru care ai venit, in cazul unei tamponari sau defectiuni, autoturismul ar trebui inlocuit in mod gratuit in cel mult 5 ore de la contactarea call-center-ului respectivei companii.

Autoturisme noi si sigure

Cele mai bune conditii de siguranta si confort sunt absolut necesare, astfel incat masinile din parcul auto al firmei la care apelezi trebuie sa fie mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi si sa fie supuse unei inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi oferite spre folosinta. Numai astfel vei fi sigur ca ai la dispozitie cele mai noi sisteme de siguranta, confort si divertisment, toate acestea intr-o masina rapida si fiabila.

Taxele si asigurarile incluse in pretul de baza

O companie profesionista de inchirieri auto din Otopeni nu va avea niciodata costuri ascunse sau conditii scrise foarte mic, intr-un colt de pagina. Astfel, oferta potrivita va trebui sa includa toate taxele de drum si asigurarile auto (full Casco, RCA, rovinieta) in pretul afisat pe site, astfel incat suma finala sa fie cea pe care ai anticipat-o. Tocmai de aceea, recomandarea este sa nu alegi din start cel mai mic pret, ci sa compari preturile finale ale ofertelor disponibile.  

Dotari adecvate

Inca un aspect decisiv pentru siguranta si confortul tau este echiparea corespunzatoare conditiilor de drum. Daca unele firme incadreaza anvelopele de iarna la “dotari premium”, oferta unei companii profesioniste va cuprinde toate dotarile de siguranta (cauciucuri de iarna/vara, lichid de parbriz adaptat temperaturilor extreme etc.) in pretul de baza.   

Vrei sa ai la dispozitie toate beneficiile mentionate mai sus si multe altele? Apeleaza cu incredere la FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Otopeni, Bucuresti si Cluj! Bucura-te de servicii cu un inalt standard de calitate si profesionalism!

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close