Antena 3 CNN Actualitate Caz cutremurător în Cluj. O mamă i-a invitat la nunta fiicei sale pe cei care au primit organele fiului ei mort. „Nu aș vrea decât o îmbrățișare”

Caz cutremurător în Cluj. O mamă i-a invitat la nunta fiicei sale pe cei care au primit organele fiului ei mort. „Nu aș vrea decât o îmbrățișare”

Caz cutremurător în Cluj. O mamă i-a invitat la nunta fiicei sale pe cei care au primit organele fiului ei mort. „Nu aș vrea decât o îmbrățișare”
de S.T.    |    19 Apr 2019   •   11:41

Flaviu a murit la 26 de ani, în iulie 2013. Se apucase de longboarding în 2010. Pe serpentine, tânărul s-ar fi legat cu o frânghie de spatele unei mașini, pentru ca prietenul lui care conducea să îl tragă. La un moment dat, lui Flaviu i-a alunecat placa de sub picioare și a căzut pe spate. Tânărul purta cotiere și genunchiere, dar nu și cască. S-a lovit grav la cap și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Părinții au donat organele băiatului. Ficatul și rinichii copilului lor au ajuns la trei oameni. Sunt doi tineri care aveai aceeași vârstă cu fiul lor, unul din Zalău și unul din Cluj, și o doctoriță din Cluj.

„Aș vrea să îi invit la nunta fetei. Măcar la cununia civilă și la preot, dacă nu vor la masă, să nu creadă că vreau să îmi pună bani. Să simt că este și fratele ei alături de ea în cel mai frumos moment. Nu aș vrea decât o îmbrățișare”, a spus, printre lacrimi, Semina Ferencz, mama lui Flaviu.

Sursa: libertatea.ro

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close