Antena 3 CNN Actualitate Caz cutremurător. O femeie din Slatina acuză medicii că au tratat-o greşit, pentru o tumoare inexistentă

Caz cutremurător. O femeie din Slatina acuză medicii că au tratat-o greşit, pentru o tumoare inexistentă

Caz cutremurător. O femeie din Slatina acuză medicii că au tratat-o greşit, pentru o tumoare inexistentă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
15 Ian 2019   •   17:53

O pacientă susţine că tratamentul prescris pentru a lupta împotriva unei presupuse recidive de cancer a lăsat-o fără mâna dreaptă. Acuză de malpraxis trei medici şi cere acum 150.000 euro daune.

Silvia Grădinaru (66 ani), din Slatina, a fost diagnosticată în 1998 cu cancer la sân, în acelaşi an intervenindu-se chirurgical şi îndepărtându-se tumoarea, scrie Adevărul.

A urmat tratamentul prescris şi lucrurile au decurs bine până în ianurie 2014 (cu excepţia unei suspiciuni de recidivă, în 2000, tratată parţial, până la primirea rezultatelor anatomo-patologice, când s-a întrerupt tratamentul, rezultând că formaţiunea îndepărtată chirurgical nu era malignă), când a simţit o durere suspectă în umărul drept.

S-a adresat medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, unde era în evidenţa secţiei de Oncologie, a făcut câteva investigaţii, iar în urma unui examen computer tomograf (CT) i s-ar fi transmis, spune femeia, că cel mai probabil cancerul a recidivat, că este într-o zonă greu accesibilă şi că ar trebui să înceapă tratamentul.

Continuarea, pe Adevărul.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close