Antena 3 CNN Actualitate Caz cutremurător! O tânără însărcinată în 7 luni a murit infectată cu COVID-19

Caz cutremurător! O tânără însărcinată în 7 luni a murit infectată cu COVID-19

O femeia însărcinată în 28 de săptămâni, mamă deja a patru copii, depistată pozitiv cu coronavirus, a decedat joi în timp ce era transportată de la Arad spre Timișoara. Femeia, în vârstă de doar 39 de ani, nu a rezistat să ajungă la spitalul din Timișoara. Era transportată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad.

Caz cutremurător! O tânără însărcinată în 7 luni a murit infectată cu COVID-19
de Gabriel Dano    |    30 Iul 2020   •   18:35

Medicii luseră decizia ca femeia să fie transferată la Timișoara după ce au văzut că starea sa de sănătate se înrăutățește. Din păcate, pe drum, femeia a făcut un stop cardiorespirator, iar medicii au încercat să o resusciteze și să-i salveze viața, însă nu au reușit.

Anchetă în cazul gravidei care a murit de COVID-10

Saturația pe care o avea în momentul în care a făcut stop cardiorespirator era de 70%, au precizat surse medicale. Cei de la Direcția de Sănătate Publică din Timiș, dar și cei de la Direcția de Sănătate Publică din Arad s-au sesizat și au început să facă o anchetă în acest moment, împreună.

Cele două instituții vor să vadă dacă este vorba despre o întârziere a medicilor care au luat această decizie de a o transporta pe tânără la Timișoara.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close