Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant în Constanţa! O adolescentă de 15 ani a fost sfâşiată de un rottweiler

Caz şocant în Constanţa! O adolescentă de 15 ani a fost sfâşiată de un rottweiler

Caz teribil în comuna Valu lui Traian din judetul Constanţa. O adolescentă de 15 ani a fost muşcată de un rottweiler scăpat din curtea proprietarului. Fata se îndrepta spre casă, atunci când câinele a atacat-o si a muscat-o de mâini. Norocul ei a fost că vecinii care i-au auzit tipetele disperate au iesit să vadă ce se întâmplă. Au reusit să gonească animalul agresiv si au sunat la 112. Fata a fost transportată de urgenţă la spital, în stare gravă. Stăpânul cainelui, un bărbat de 44 de ani, are acum dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Caz şocant în Constanţa! O adolescentă de 15 ani a fost sfâşiată de un rottweiler
Sursa foto: Pixabay
de Iulia Gorgorin    |    01 Oct 2020   •   11:30

O adolescentă de doar 15 de ani din comuna constanteana Valu Traian a trecut prin clipe de coşmar seara trecută, după ce a fost muşcată de un câine scăpat cel mai probabil din curtea proprietarului.

Ţipetele fetei au fost auzite de vecinii care au reuşit să goneasca animalul agresiv.

Cazul a fost preluat de poliţişti, iar proprietarul câinelui are acum dosar penal.

Incidentul s-a petrecut imediat după lăsarea întunericului. Fata mergea spre casă, când la un moment dat animalul agresiv a sărit pur şi simplu asupra ei, aceasta prăbuşindu-se la pământ. Animalul a continuat să o atace şi a muşcat-o de mâini şi de picioare.

Adolescenta a început să ţipe de durere, iar vecinii au reuşit în cele din urma sa alunge câinele care o sfâşia.

„Am fost solicitați să intervenim la o adolescentă de aproximativ 15 ani, care, în urma evaluării la fața locului, de către paramedicii SMURD, prezenta urme traumatice la nivelul membrelor superioare și inferioare ce s-ar fi putut produce prin mușcături de câine. Ulterior, victima a fost transportată, conștientă, cooperantă, la spital, de echipajul de prim ajutor din cadrul detașamentului Palas, pentru mai multe investigații medicale. Organele abilitate vor cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul“, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

×
Subiecte în articol: Constanța rottweiler
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close