Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant, la Craiova. Un JANDARM a lovit cu pumnii şi picioarele o copilă de 11 ani. "Eu sunt LEGEA!"

Caz şocant, la Craiova. Un JANDARM a lovit cu pumnii şi picioarele o copilă de 11 ani. "Eu sunt LEGEA!"

Caz şocant, la Craiova. Un JANDARM a lovit cu pumnii şi picioarele o copilă de 11 ani. "Eu sunt LEGEA!"
Sursa foto: Foto: jandarmi.ro
de O.P.    |    27 Feb 2012   •   06:45

O fetiţă de 11 ani din Craiova a fost bătută cu pumnii şi picioarele de un jandarm care s-a dat drept poliţist. Fata a fost salvat din mâinile agresorului de câţiva trectori. 

Bărbatul a continuat să o lovească pe fetiţă până când mai mulţi şoferi l-au oprit.  Când a văzut că este încolţit, subofiţerul a încercat să fugă.

Se pare că totul a început într-o intersecţie din oraş când fata, care spăla parbrizele maşinilor oprite la semafor, a curăţat şi parbrizul autoturismului în care se afla subofiţerul. Pentru că nu a primit niciun ban, însă, fata a lovit maşina cu palma şi a fugit.

Martor: "Am urmărit să văd ce se întâmplă, crezând că fetiţa i-o fi luat ceva din maşină. Alergând după ea cam 100 de metri, printre maşinile din intersecţie, bărbatul a trântit-o la pâmânt, apoi 2-3-5 minute i-a tras picioare pe unde a nimerit".

Oamenii au sunat imediat la 112. Fetiţa a fost dusă imediat spital, iar agresorul a ajuns la secţia de poliţie.

Fetiţa va mai rămâne internată câteva zile pentru investigaţii amănunţite. Subofiţerul riscă să fie decăzut din funcţie şi să plătească în faţa legii pentru fapta sa.



×
Subiecte în articol: agresiuni jandarm violente cazuri socante
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close