Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant la Timişoara. A trecut cu tramvaiul peste trupul unui bărbat fără să observe

Caz şocant la Timişoara. A trecut cu tramvaiul peste trupul unui bărbat fără să observe

Caz şocant la Timişoara. A trecut cu tramvaiul peste trupul unui bărbat fără să observe
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Sep 2013   •   12:04

Un bărbat de 46 de ani a fost călcat de un tramvai, vineri dimineaţă, în Timişoara. Vatmanul a trecut cu tramvaiul peste trupul bărbatului şi şi-a continuat deplasarea, fără a observa tragedia. El este cercetat pentru ucidere din culpă, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, tragedia s-a petrecut în jurul orei 5.30, în apropierea Gării de Nord din Timişoara.

"Este vorba despre tramvaiul 1 care, în apropierea Gării de Nord, a lovit un bărbat care se afla pe şine. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele vatmanului, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului", a spus Mirela Drăghicioiu.

Vatmanul nu a observat ce s-a întâmplat şi, după ce a trecut cu tramvaiul peste trupul bărbatului, şi-a continuat drumul. Abia vatmanul următorului tramvai a observat trupul neînsufleţit al bărbatului şi a sunat la 112.

Autorităţile urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere ori despre un accident şi dacă bărbatul decedat s-a aflat sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: tramvai
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close