Antena 3 CNN Actualitate Cazul Marian Cozma: Maghiarii dublează recompensa pentru prinderea celui de-al treilea suspect

Cazul Marian Cozma: Maghiarii dublează recompensa pentru prinderea celui de-al treilea suspect

Cazul Marian Cozma: Maghiarii dublează recompensa pentru prinderea celui de-al treilea suspect
Sursa foto: Marian Cozma
12 Feb 2009   •   13:03

Recompensa pentru prinderea lui Sztojka Ivan, suspect în cazul uciderii lui Marian Cozma a fost dublată. Anunţul a fost făcut miercuri de către autorităţile maghiare. Suma oferită drept recompensă a atins două milioane de forinţi, aproximativ 7.000 de euro.
Poliţia maghiară a fost indusă în eroare, miercuri, de o persoană care susţinea că Sztojka Ivan s-ar ascunde în Spitalul Sf. George din Szekesfehervar, anunţă Medifax. Poliţiştii maghiari au cercetat spitalul şi împrejurimile, dar informaţia s-a dovedit a fi falsă.
În urma colaborării cu poliţiştii români, autorităţile maghiare au descoperit că Ivan Sztojka are legături în România. Acesta are relaţii cu personaje din lumea interlopă din Ardeal. De aceea, s-a ajuns la concluzia că Ivan Sztojka ar fi reuşit să treacă graniţa spre România şi să se ascundă la noi în ţară.
După uciderea handbalistului Marian Cozma, autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi. Doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, au fost deja arestaţi duminică seară, în Austria. Cel de-al treilea suspect, Sztojka Ivan, se află încă în libertate.
Handbalistul român Marian Cozma a fost ucis, în urma unui scandal izbucnit într-un club din Ungaria, unde se afla, împreună cu mai mulţi prieteni, pentru a sărbători un eveniment. Grupul a intrat într-un conflict verbal cu mai mulţi localnici rromi, care au scos imediat cuţitele. Marian Cozma a fost înjunghiat în inimă şi a murit după două ore la spital.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close