Antena 3 CNN Actualitate Cazul omului tranşat din Timişoara: Studenta l-a ucis pe bărbat

Cazul omului tranşat din Timişoara: Studenta l-a ucis pe bărbat

Cazul omului tranşat din Timişoara: Studenta l-a ucis pe bărbat
Sursa foto: studenta
25 Noi 2009   •   12:04

Informaţii noi în cazul crimei din Timişoara. Concluzia magistraţilor în urma rechizitoriului este că tânăra Carmen Bejan l-a ucis pe bărbatul cu care urma să întreţină relaţii sexuale şi nu iubitul său, Sergiu Florea.

Potrivit procurorilor, scenariul crimei este următorul: Carmen Bejan ar fi fost de acord să facă sex cu victima în schimbul unei sume de bani. Bărbatul a vrut, însă, sex oral, iar tânăra nu a fost de acord şi i-a pulverizat în ochi un spray lacrimogen.

Iubitul ei, Sergiu Florea l-a bătut pe Trifu Schrott până cand acesta şi-a pierdut cunoştinţa. Apoi, Carmen Bejan l-a înjunghiat pe om de trei ori în inimă.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare a făcut subiectul a numeroase ştiri care au ţinut primele pagini ale ziarelor în urmă cu aproximativ trei luni. A urmat tranşarea cadavrului şi împachetarea acestuia în saci de plastic şi într-un geamantan.

Procesul celor doi acuzaţi, Carmen Bejan si Sergiu Florea, va începe pe 4 decembrie. Tinerii ar putea primi până la 20 de ani de închisoare, informează Cancan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Timisoara studenta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close