Antena 3 CNN Actualitate Ce a împins-o pe Ștefania să se arunce de pe hotelul din Olimp. Prietenul ei a dezvăluit mesajele tulburătoare primite înainte ca ea să moară

Ce a împins-o pe Ștefania să se arunce de pe hotelul din Olimp. Prietenul ei a dezvăluit mesajele tulburătoare primite înainte ca ea să moară

Ce a împins-o pe Ștefania să se arunce de pe hotelul din Olimp. Prietenul ei a dezvăluit mesajele tulburătoare primite înainte ca ea să moară
Sursa foto: Foto: replicaonline.ro
30 Oct 2019   •   10:13

Ștefania, adolescenta care a murit luni, 28 octombrie, după ce a căzut de la etajul unui hotel din Olimp, a purtat o ultimă conversație cu un prieten, căruia i-a dezvăluit ce urma să facă.

„Mi-am ales singură acest drum”. Prietenul fetei s-a cutremurat și a încercat să o oprească, dar adolescenta era de neînduplecat și o oră mai târziu a aflat tragica veste. 

Adolescenta a semnalat că urmează să își pună capăt zilelor, din cauza unor probeleme personale adolescentine, scrie wowbiz.ro.

„Adio, ăsta e ultimul meu mesaj. Mi-am ales singură acest drum. Sper că mă veți ierta pentru ceea ce fac. Lumea avea dreptate, sunt o proastă și un nimic. Aici Ștefi, terminat!”, a fost o parte din conversația cutremurătoare.

„Ștefi, sper că asta e doar o glumă că, serios vorbesc, sunt panicat. Noi suntem cei care îți vor binele, ok? Mereu am încercat să te ajut și acum încerc. Dacă o vei face, crede-mă că tot o să mă întâlnești acolo sus”, i-a scris prietenul.

Fata nu a mai dat alte explicații după ce prietenul ei a rugat-o să se mai gândească și a scris doar: „Îmi pare rău”.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close