Antena 3 CNN Actualitate Ce au descoperit polițiștii în garajul unui clujean. Vecinii au intrat în panică! - FOTO

Ce au descoperit polițiștii în garajul unui clujean. Vecinii au intrat în panică! - FOTO

Ce au descoperit polițiștii în garajul unui clujean. Vecinii au intrat în panică! - FOTO
Sursa foto: Foto:freeimages.com
07 Dec 2016   •   17:02

Un clujean care şi-a amenajat o afumătoare pentru cârnaţi în garajul din faţa blocului a fost amendat, marţi, cu suma de 2.000 de lei, de poliţiştii locali, care au fost alertaţi de vecinii locatarului, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Primăriei Cluj-Napoca, în cursul dimineţii de marţi poliţiştii locali au fost sesizaţi de locatarii unui bloc de locuinţe din cartierul Între Lacuri, care au fost puternic deranjaţi de fumul provenit dintr-un garaj amplasat lângă imobilul în cauză, condus în exteriorul construcţiei printr-o ţeavă metalică improvizată.

”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Protecţia Mediului şi Serviciului Inspecţie Comercială s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că în garajul menţionat s-a improvizat o afumătoare într-un dulap metalic. A fost identificată şi chemată la faţa locului persoana responsabilă pentru această faptă, care în calitate de proprietar al garajului a folosit amplasamentul pentru afumarea cârnaţilor proveniţi în urma sacrificării unui porc”, se arată în comunicat.

De asemenea, în urma măsurilor dispuse de către poliţiştii locali prin Procesele verbale de constatare a contravenţiei încheiate la faţa locului, contravenientul a luat măsuri urgente pentru dezafectarea dulapului metalic compartimentat şi modificat pentru afumarea produselor din carne, respectiv predarea acestuia la un centru autorizat de colectare a deşeurilor feroase.

Foto: citynews.ro

×
Subiecte în articol: garaj Cluj

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close