Antena 3 CNN Actualitate Ce discurs aniversar are Klaus Iohannis la Centenar?

Ce discurs aniversar are Klaus Iohannis la Centenar?

Ce discurs aniversar are Klaus Iohannis la Centenar?
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Noi 2018   •   19:37

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a devansat vizita oficială în Franţa pentru luni şi marţi pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

`Având în vedere faptul că miercuri, 28 noiembrie, va avea loc şedinţa comună solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, preşedintele României şi-a modificat programului vizitei oficiale pe care urmează să o efectueze în Republica Franceză cu prilejul inaugurării Sezonului România-Franţa. Vizita, programată iniţial pentru perioada 27-28 noiembrie, va avea loc în perioada 26-27 noiembrie", a precizat, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Informația a fost comentată, vineri, la Punctul de Întâlnire, de Radu Tudor și invitații săi.

Potrivit lui Radu Tudor, cel mai reușit discurs rostit vreodată în Parlamentul României a fost discursul Majestății sale Regele Mihai I în anul 2011.

"Îmi doresc ca președintele României să aibă un discurs elegant și ferm la adresa lucrurilor care nu merg în țara asta și cred că ar fi de dorit să terminăm cu obsesia dosarelor, a pușcăriilor și a cătușelor, să ieșim din paradigma asta care ne afundă și să ne referim dacă se poate la marile domenii strategice ale economiei românești", a spus Radu Tudor.

"Eu sunt sceptică. Nu cred că se va trezi cineva, nu cred că în cele șapte zile, câte mai sunt până la 1 decembrie se va trezi cineva, nu cred că politicienii noștri vor înțelege că circul trebuie să se oprească", a adăugat jurnalista Elena Cristian.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close