x close

Ce face Sorin Grindeanu în ziua citirii moțiunii de cenzură

18 Iun 2017   •   15:42
Ce face Sorin Grindeanu în ziua citirii moțiunii de cenzură Foto: Gov.ro

Sorin Grindeanu a susținut o conferință de presă cu doar o oră înainte de citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.

”Programul național de dezvoltare, faza a 2-a, este unul dintre obiectivele mele principale ca premier. În ultima vreme am avut întâlniri cu primari, președinți de municipii și alți lideri importanți pentru a găsi împreună soluții pentru ca PNDL 2 să aibă succes în România. Din păcate Sevil Shhaideh a avut la dispoziție 5 luni să facă ceva, dar nu a făcut nimic”, a declarat premierul.

Acesta a adăugat că a avertizat-o cu o lună în urmă că sunt întârzieri, iar primarii încep să își piardă răbdarea. 

”Trăim o perioadă în care nu-mi doresc ca un program de o asemenea importanță să fie folosit în scopuri politice”, a mai spus Sorin Grindeanu.

”Am hotărât următoarele lucruri: astăzi am semnat ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale și ai Administrației Publice. De astăzi, Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici un act legat de PNDL. O invit însă luni la o discuție să îmi comunice toate proiectele aflate în derulare. Știu că este un om, care în final va respecta legea”, a conchis prim-ministrul.

 

Citeşte mai multe despre:

grindeanu motiune de cenzura demisii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati