x close

Ce fură clienţii cel mai des din hoteluri. Francezii și americanii sunt de groază!

de D.G.    |    03 Dec 2019   •   18:39
Ce fură clienţii cel mai des din hoteluri. Francezii și americanii sunt de groază!  817 Foto: pixabay.com

Personalul hotelier a explicat care sunt obiectele furate în mod obişnuit de clienţii acestora.

Plecatul din hotel cu săpunurile sau pixurile găsite în cameră pare un gest inofensiv pentru mulţi turişti. Însă există şi o categorie care nu se mulţumeşte doar cu atât, îndrăznind să plece chiar cu televizoare, saltele sau chiar animale găsite prin hotel, scrie Adevărul.

Potrivit unui studiu recent, o majoritatea covârşitoare a oaspeţilor fură prosoapele şi halatele de baie. Pe următoarele poziţii în clasamentul celor mai furate obiecte se află umeraşele, pixurile şi tacâmurile. În plus, s-au remarcat şi câteva cazuri spectaculoase, precum piese de mobilier, un pian din holul hotelului sau placuţele cu numărul camerei.

În acelaşi studiu reiese că englezii şi nemţii sunt cei mai previzibili şi fură în principal prosoape şi produse de îngrijire corporală, austriecii preferă vesela, iar americanii - pernele şi bateriile sanitare din băi. Italienii iau acasă pahare de vin, iar elveţienii pleacă deseori cu uscătorul de păr. Francezii, pe de altă parte, se orientează către televizoare şi telecomenzi, în timp ce olandezii se mulţumesc cu mai puţin şi preferă becurile şi hârtia igienică.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati