x close

Ce le făcea un PREOT din Constanţa bătrânelor care veneau la spovedanie. Cazul este strigător la cer

de O.P.    |    04 Feb 2014   •   05:55
Ce le făcea un PREOT din Constanţa bătrânelor care veneau la spovedanie. Cazul este strigător la cer 442

Un preot din Constanţa e acuzat că a înşelat mai multe bătrâne din parohia sa. Le promitea că o să aibă grijă de ele până la moarte. Numai că totul avea un preţ: le cerea să îi lase toată averea lor.

Cazul a ieşit la iveală după ce una din victimele părintelui a murit de foame şi de frig, în mizerie, singură în casă. Nepoata femeii îl acuză acum pe preot că i-a escrocat bunica şi a lăsat-o, cu bunăştinţă, să moară cu zile.

Preotul îşi alegea victimele în Casa Domnului, la spovedanie. Enoriaşele, de bunăcredinţă, îşi deschideau sufletul în faţa părintelui. Aşa s-a întâmplat şi în cazul bătrânei care a fost găsită moartă de frig şi de foame în casă. Femeia i s-a plâns preotului că nu are pe nimeni pe lume care să-i poarte de grijă.

Preotul i-a sărit imediat în ajutor femeii. I-a promis că-i va fi el sprijin la bătrâneţe. Dar nu gratuit! I-a cerut în schimb casa, în valoare de mai multe zeci de mii de euro.

Bătrâna nu s-a îndoit nicio clipă de spusele preotului şi a mers la notar să semneze actul prin care îşi încredinţa casa preotesei. După ce s-a văzut cu sacii-n căruţă, preotul a uitat de milostenie şi a lăsat-o pe bătrână să se prăpădească în mizerie şi frig. Cel puţin asta susţin rudele femeii.

După moartea bătrânei, nepoata a cerut casa înapoi, dar preotul nici n-a vrut să audă.

Poliţiştii cred că bătrâna nu este singura victimă a preotului constănţean şi au deschis o anchetă.

Şi reprezentanţii Arhiepiscopiei vor face o anchetă.

Citeşte mai multe despre:

preot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati