Antena 3 CNN Actualitate Ce lovitură a primit Silviu Prigoană de la Adriana Bahmuțeanu când nu se mai aștepta

Ce lovitură a primit Silviu Prigoană de la Adriana Bahmuțeanu când nu se mai aștepta

Ce lovitură a primit Silviu Prigoană de la Adriana Bahmuțeanu când nu se mai aștepta
Sursa foto: foto: Click.ro
08 Dec 2017   •   17:52

Anul se încheie bine pentru Adriana Bahmuţeanu, care şi-a trecut în palmares încă o victorie în faţa fostului soţ, cu care s-a luptat prin tribunale.

Vedeta a obţinut dreptul de a-şi lăsa cei doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană să studieze la o şcoală de stat. Tatăl micuţilor Maxiumus şi Eduard şi-ar fi dorit ca ei să înveţe la o unitate de învăţământ privată, potrivit click.ro.

"Am câștigat!!! Definitiv și irevocabil!!! În sfârșit, dragii mei, după aproape doi ani de procese, instanța a decis că ambii mei copii să studieze la școala de stat, Școală Gimnazială 150 din București, instituție de top aflată în primele zece școli din țară, cu rezultate remarcabile la Olimpiade și concursurile școlare și nu la o școală privată, așa cum și-ar fi dorit fostul meu soț, care însă nu a demonstrat instanțelor prin care ne-a tot târât, atât pe mine cât și pe copii şi că este dispus să și plătească!!! Mai mult, a susținut în permanentă în față judecătorilor că nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentară de tot râsul, de vreo 800 de lei pe luna ambilor) dar a pretins că școală respectivă îi poate primi pe...gratis!!! Cu un fel de bursă dacă au doar note mari....pe bune??? Phii....cine să creadă așa ceva???? Îi mulțumesc pentru susținere și profesionalism doamnei Ionela Vasile, avocat de top din Baroul București, care ne-a susținut cauza cu tot sufletul, în interesul și de dragul copiilor pe care știu că îi iubește!!! Ionela, sunt convinsă că vor deveni studenți eminenți și adulți de succes, cu ajutorul tău și al cadrelor didactice cărora le mulțumesc pentru suport!!! Ura!!! Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!", a notat vedeta pe pagina ei de socializare.

 

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu Silviu Prigoana
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close