Antena 3 CNN Actualitate Ce nu pot românii să facă, rezolvă străinii. Vezi cum a fost renovat Hotelul Cişmigiu de o companie spaniolă

Ce nu pot românii să facă, rezolvă străinii. Vezi cum a fost renovat Hotelul Cişmigiu de o companie spaniolă

Ce nu pot românii să facă, rezolvă străinii. Vezi cum a fost renovat Hotelul Cişmigiu de o companie spaniolă
Sursa foto: foto: mediafax.ro
10 Apr 2012   •   09:34

Clădirile, la fel ca oamenii, au soarta lor - mai bună, mai rea, mai aventuroasă. Cele vechi, de viţă, se ţin tare în tumultul vremii. Îmbătrânesc tăcut, se mai sulemenesc, să-şi ţină rangul. Altele mor, neştiute, zbârcite şi ştirbe. Puţine sunt cele care se întorc din morţi. Hotelul "Cişmigiu" e una dintre ele.

După 2000, hotelul a fost achiziţionat de compania Hercesa, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari spanioli, implicaţi în piaţa construcţiilor din România. În urmă cu două săptămâni, compania a anunţat renovarea faţadei hotelului - parte a unui amplu proces de reconstrucţie-restaurare care îi va reda acestei clădiri "pariziene" strălucirea de altădată.

Mauricio Mesa Gomez, directorul general al Hercesa Internacional în România şi Bulgaria, este surprinzător de tânăr. Are 37 de ani, este avocat - specializat în domeniu imobiliar, cadastru, urbanism -, din 2007 a reprezentat interesele Hercesa în Bulgaria, iar din 2010, compania i-a oferit, la pachet, şi România.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close