Antena 3 CNN Actualitate Ce pedeapsă a primit un șofer român care a omorât cinci oameni

Ce pedeapsă a primit un șofer român care a omorât cinci oameni

Ce pedeapsă a primit un șofer român care a omorât cinci oameni
Sursa foto: Foto: ISU SUceava - ARHIVA
03 Dec 2019   •   18:00

Şoferul vinovat de producerea accidetului de la Pădurea Saru din aprilie 2017, în urma căruia au murit cinci persoane, printre care doi copii, și-a aflat pedeapsa.

Acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Totodată, familiile victimelor trebuie să primească despăgubiri de peste 15,5 milioane lei, potrivit realitateadeolt.net.

Decizia Judecătoriei Balş nu este însă definitivă.

George Gabriel Ştefan, şoferul TIR-ului, în vârstă 34 de ani, din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, se afla la volanul unui autotren a cărui anvelopă a explodat şi a provocat accidentul de la Pădurea Sarului, în urma căruia cinci persoane şi-au pierdut viaţa, printre acestea fiind şi doi copii

Expertiza tehnică a stabilit drept cauze ce au provocat tragedia viteza mare şi explozia uneia dintre anvelope.

În plus, şoferul TIR-ului avea permisul de conducere suspendat. El conducea cu viteza de 88 de kilometri pe oră, într-o zonă în care limita era de 70 de kilometri pe oră. Mai mult, şoferul nu respectase timpii de odihnă şi conducere, în ultimele 28 de zile, iar anvelopele erau reşapate.

Alături de ei, victimă a tragicului accident a fost şi antrenorul emerit de tenis de masă, Mihai Bobocică, în vârstă de 63 de ani.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close