Antena 3 CNN Actualitate Ce se va întâmpla cu clădirea în care s-a petrecut „ritualul satanic” de la Giurgiu. Primarul Nicolae Barbu: „Credeţi că dacă nu era locul acela nu găseau altul?”

Ce se va întâmpla cu clădirea în care s-a petrecut „ritualul satanic” de la Giurgiu. Primarul Nicolae Barbu: „Credeţi că dacă nu era locul acela nu găseau altul?”

Ce se va întâmpla cu clădirea în care s-a petrecut „ritualul satanic” de la Giurgiu. Primarul Nicolae Barbu: „Credeţi că dacă nu era locul acela nu găseau altul?”
08 Noi 2019   •   14:54

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că lucrările de reabilitare la fosta clădire a Casei Tineretului din municipiu, nefinalizată din anii comunismului, vor începe în primăvara anului viitor în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare totală de 7 milioane de euro.

"Am auzit de faptul că în acea clădire nefinalizată a avut loc acel viol cu ritual satanic, mulţi m-au întrebat dacă nu era mai bine dacă acel loc era îngrădit. Sigur că puteam face un gard, dar credeţi că cei care voiau să facă astfel de lucruri nu puteau sări un gard sau nu găseau alt loc dacă acela era închis, acolo le-a fost la îndemână. Oricum noi avem un proiect european de şapte milioane de euro pentru reabilitarea clădirii şi deschiderea unui centru al tineretului. Am terminat studiul de fezabilitate, l-am predat, scoatem la proiectare, dar n-a apărut ghidul şi toată lumea aşteaptă să vadă dacă nu se schimbă cine ştie ce prin ghid şi apoi să trebuiască să modificăm. (...) O să dăm drumul cu clauză suspensivă la proiectare ca până prin ianuarie să finalizăm proiectarea şi până în primăvară să scoatem şi la licitaţie. Când voi vedea licitată această lucrare şi semnat contractul atunci pot să spun că acea Casă a Tineretului îşi va găsi utilitatea şi ultimul bastion al comunismului din Giurgiu, nefinalizat, se realizează. Credeţi că dacă nu era locul acela nu găseau altul!?", a declarat primarul municipiului Giurgiu.

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat pentru viol şi pornografie infantilă după ce ar fi violat şi supus unui ritual satanic o elevă de 16 ani din oraş, iar alţi minori au filmat scenele, acestea fiind distribuite ulterior pe reţelele de socializare.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close