Ce spun martorii despre tânărul ucis de tramvaiul 11 din Capitală. „Cred că avea căști în urechi. Am auzit noi claxonul, iar el nu”

de A.M.P    |    27 Oct 2019   •   08:23
Ce spun martorii despre tânărul ucis de tramvaiul 11 din Capitală. „Cred că avea căști în urechi. Am auzit noi claxonul, iar el nu” Foto captura Antena 3

Un băiat de 17 ani din Capitală a avut parte de un sfârșit violent. Adolescentul și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tramvai, în timp ce ar fi încercat să treacă stradă neregulamentar.

Martorii spun că, atunci când l-a observat, vatmanul l-a claxonat, însă tânărul ar fi avut căștile în urechi și nu a auzit tramvaiul care se apropia de el.

„Cred că a avut căștile în urechi de n-a auzit. Am auzit noi din partea aia claxonul la tramvai și el aici n-a auzit. (...) Am înțeles că avea căștile în urechi, a vrut să traverseze. Când s-a întors l-a lovit în şold și a dat cu capul în bara de la tramvai”, spun martorii la tragedie.

La locul accidentului au ajuns imediat și salvatorii, însă victima nu a mai putut fi salvată.

La fața locului au venit și polițiștii care au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Trupul fără viață al adolescentului a fost transportat la IML pentru necropsie.

 


 

Parteneri
x close