Antena 3 CNN Actualitate Ce spun martorii despre tânărul ucis de tramvaiul 11 din Capitală. „Cred că avea căști în urechi. Am auzit noi claxonul, iar el nu”

Ce spun martorii despre tânărul ucis de tramvaiul 11 din Capitală. „Cred că avea căști în urechi. Am auzit noi claxonul, iar el nu”

Ce spun martorii despre tânărul ucis de tramvaiul 11 din Capitală. „Cred că avea căști în urechi. Am auzit noi claxonul, iar el nu”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
27 Oct 2019   •   08:23

Un băiat de 17 ani din Capitală a avut parte de un sfârșit violent. Adolescentul și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tramvai, în timp ce ar fi încercat să treacă stradă neregulamentar.

Martorii spun că, atunci când l-a observat, vatmanul l-a claxonat, însă tânărul ar fi avut căștile în urechi și nu a auzit tramvaiul care se apropia de el.

„Cred că a avut căștile în urechi de n-a auzit. Am auzit noi din partea aia claxonul la tramvai și el aici n-a auzit. (...) Am înțeles că avea căștile în urechi, a vrut să traverseze. Când s-a întors l-a lovit în şold și a dat cu capul în bara de la tramvai”, spun martorii la tragedie.

La locul accidentului au ajuns imediat și salvatorii, însă victima nu a mai putut fi salvată.

La fața locului au venit și polițiștii care au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Trupul fără viață al adolescentului a fost transportat la IML pentru necropsie.

 


 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close