Antena 3 CNN Actualitate Ce spune avocatul lui Năstase despre vizita la spital a fostului premier

Ce spune avocatul lui Năstase despre vizita la spital a fostului premier

Ce spune avocatul lui Năstase despre vizita la spital a fostului premier
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    18 Mar 2013   •   20:45

Ioan Cazacu, unul dintre avocaţii lui Adrian Năstase, susţine că nu ştie ca fostul premier să aibă probleme de sănătate, având în vedere că după ce a fost eliberat, acesta s-a oprit, în drum spre casă, la o clinică privată.

"Nu cunosc să aibă probleme de sănătate, dar familia este preocupată să verifice sănătatea lui Adrian Năstase", a spus avocatul Ioan Cazacu, luni, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

În plus, apărătorul lui Năstase este de părere că vizita la spital a fostului premier a  fost decizia familiei şi aceasta nu trebuia comunicată avocaţilor.

"Nu am informaţii în legătură cu această vizită la spital a lui Adrian Năstase. Familia a hotărât asta, pe noi, avocaţii, nu ne-a informat, că nu e rostul nostru aici", a adăugat Cazacu.

Adrian Năstase a ieşit de după gratii luni, după ce Tribunal Bucureşti a decis ca fostul premier să fie eliberat condiţionat.

"Mă bucur să mă reîntorc acasă, alături de familie şi de prietenii mei. Pentru câteva zile, îmi voi folosi timpul doar pentru a respira libertatea din afară, şi pentru a mă gândi la proiecte viitoare", a scris Năstase pe blogul său după anunţul eliberării sale.

Adrian Năstase, aproape de o funcţie de conducere în PSD

Năstase era încarcerat din seara zilei de 26 iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie 2012, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".

Fostul premier s-a împuşcat cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani

Citeşte şi Cum şi-a scris Năstase cartea din închisoare? Deţinuţii nu au acces la internet

Dosarul eliberării lui Năstase, obţinut de Antena 3: Ce a învăţat fostul premier după gratii





×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close