Antena 3 CNN Actualitate Ce spune ginerele lui Becali despre zvonurile că el și soția lui vor avea un copil

Ce spune ginerele lui Becali despre zvonurile că el și soția lui vor avea un copil

Ce spune ginerele lui Becali despre zvonurile că el și soția lui vor avea un copil
16 Noi 2019   •   13:27

O veste bombă a venit în aceste zile: Gigi Becali va fi bunic. Anunțul a făcut valuri săptămâna aceasta la puțin timp după ce fiica lui cea mare se întorcea din lumea de miere. Gigi Becali își dorește foarte mult nepoți, însă din păcate ginerele lui a spulberat pentru moment speranțele pentru cei care îl vedeau pe Becali cu nepoțelul de mână.

Teodora Becali are 24 de ani şi s-a căsătorit pe 12 ocrtombrie cu alesul inimii sale, Mihai, supranumit "prinţişorul de Dobroieşti". 

După nunta ca-n poveşti cu sute de invitaţi de la Palatul Snagov, Becali le-ar fimplătit şi luna de miere tinerilor însurăţei, o nuntă de miere ca-n filme. Teodora şi giberele lui Becali s-au distrat peste ocean, în destinaţii unde ajung doar milionarii. 

Au zburat până în California, s-au plimbat prin Beverly Hills şi prin cele mai cunsoucte locuri din Hollyowood, cetatea filmului. Apoi, au făcut plajă în luxoasa insulă Bora Bora, unde o noapte de cauzare costă de la 500 de euro în sus. 

Deşi soţul Teodorei are şi el o avere frumuşică, potrivit presei mondene, costurile lunii de miere în California şi Bora Bora au fost suportate exclusiv din buzunarul lui Gigi Becali, care a plătit aproximativ 30.000 de euro pentru cea mai frumoasă vacanță a fetei sale.  

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close