Antena 3 CNN Actualitate Cei doi fii ai interlopului Gore, prinşi cu droguri asupra lor

Cei doi fii ai interlopului Gore, prinşi cu droguri asupra lor

Cei doi fii ai interlopului Gore, prinşi cu droguri asupra lor
Sursa foto: Foto: topnews.in
de M.Z.    |    12 Aug 2011   •   23:27

Cei doi fii ai lui Marius David, cunoscut sub numele de Gore, au fost prinşi, vineri seară, de poliţiştii clujeni având asupra lor droguri. Este vorba de 100 de plicuri ce conţin substanţe interzise. Fiii interlopului Gore au fost duşi la poliţie pentru audieri.

Cei doi, împreună cu un prieten, au trezit suspiciunile oamenilor legii în trafic, iar când i-au oprit, nu mică le-a fost mirarea agenţilor să constate că unul dintre ei avea o borsetă doldora de pliculeţe.

Întrebat de jurnalişti, unul dintre ei a declarat că în plicuri sunt mărţişoare. Nişte mărţişoare ilegale, ar putea completa poliţiştii. Poliţiştii i-au condus la secţie, iar acum riscă să ajungă lângă tatăl lor, pentru deţinere de droguri. 

Copiii interlopului clujean Gore, cel care de curând a ajuns în arest preventiv după ce-a înjunghiat un brancardier, au 17 şi 18 ani. Amândoi erau într-o maşină suspectă, alături de un amic. Autovehiculul cu care se plimbau cei trei tineri era închiriat şi nu fusese returnat la timp, iar proprietarul acestuia reclamase la poliţie lipsa autoturismului. 

"Înăuntrul autoturismului erau trei tineri cu un comportament suspect, i-am condus la secţia 4 de Poliţie, unul dintre ei avea o borsetă cu aproximativ 100 de plicuri", a declarat subcms. Ovidiu Miclea, şef Secţia 4 Poliţie Cluj-Napoca.

O parte din plicuri au fost trimise la laborator pentru a se determina exact ce conţin. 

"Cercetările vor fi continuate de cei de la Crimă Organizată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri sau droguri de mare risc", a completat Miclea.

Incidentul vine la doar trei zile după ce tatăl celor doi tineri a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj.


×
Subiecte în articol: droguri audieri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close