Antena 3 CNN Actualitate Cel mai căutat infractor român, adus în ţară. Paul Popa va petrece 12 ani în închisoare

Cel mai căutat infractor român, adus în ţară. Paul Popa va petrece 12 ani în închisoare

Cel mai căutat infractor român, adus în ţară. Paul Popa va petrece 12 ani în închisoare
18 Dec 2008   •   19:46

Unul dintre cei mai căutaţi infractori români a fost adus azi în ţară. Extrem de periculos şi de violent, Paul Popa, este cunoscut ca fiind complicele grecului Passaris. Românul este condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor.
Acum mai bine de şase ani Paul Popa a împuşcat un bărbat la Deva. A tras mai multe focuri după un scandal într-un bar. Apoi a dispărut fără urmă. A fost condamnat în lipsă de la 12 ani de închisoare. A fost prins abia acum opt luni în Austria. Iar azi a fost extrădat în România.
Poliţiştii români au stablit că Paul Popa era mâna dreapta a lui Konstantinos Passaris. Românul este suspectat că ar fi împuşcat în 2001 un politişt timişorean. Subofiterul a fost omorat cu mai multe focuri de arma în timp ce urmărea o maşina în care se aflau Popa şi Passaris. Dar legaturile dintre cei doi sunt şi mai puternice. Prieteni buni, românul l-a ascuns pe Passaris la el acasă după ce grecul a ucis doi poliţişti eleni, a evadat şi a venit în Romania. Poliţitii români au mai descoperit că arma cu care Passaris i-a omorât pe agentul de pază şi casierul unei case de schimb valutar din Bucureşti a fost procurată de tot de Popa.
Acum Paul Popa a ajuns în peniteciarul de maximă siguranţă Rahova. Prietenul lui, Passaris este încarcerat la Craiova.
Observator

×
Subiecte în articol: tentativa de omor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close