Antena 3 CNN Actualitate Cel mai sumbru "cadou" ... şi-a luat viaţa de ziua mamei lui! Vezi ce solist şi-a pus capăt zilelor

Cel mai sumbru "cadou" ... şi-a luat viaţa de ziua mamei lui! Vezi ce solist şi-a pus capăt zilelor

Cel mai sumbru "cadou" ... şi-a luat viaţa de ziua mamei lui! Vezi ce solist şi-a pus capăt zilelor
Sursa foto: foto: alwaysachild.wordpress.com
03 Apr 2012   •   21:11

Sfârşit cumplit pentru unul dintre cei mai promiţători solişti ai Operei Maghiare de Stat din Cluj Napoca. Silard Siclovari şi-a pus capăt zilelelor, chiar de ziua mamei lui. Tânărul de 31 de ani a fost găsit înjunghiat în baia casei, chiar de către logondica lui. Medicii l-au operat de două ori, însă inima baritonului, atinsă de cuţit, a încetat să mai bată.

Viaţa s-a dovedit însă cel mai greu rol pentru Silard. Pe scenă a dat viaţă la zeci de personaje. În interior însă ducea o luptă cumplit.
Apropiaţii povestesc că devenea alt om de fiecare dată când bea.

A reuşit să-şi ţină în frâu demonii mult timp. Avea o viaţă model. Devenise unul dintre numele de referinţă ale Operei Maghiare de stat, iar în această vară urma să-şi unească destinele cu logodnica sa.

Duminică noapte, cu doar câteva ore înainte să-şi pună capăt zilelor, a strălucit pe scena Operei Maghiare din Cluj-napoca. Şi-a permis să bea câteva pahare împreună cu restul trupei.

Ar fi ajuns acasă un cu totul alt om. Se pare că a urmat o ceartă cu logodnica lui, care i-a reproşat faptul că a băut. Apoi, cuprins de gânduri întunecate, s-a nchis în baia apartamentului în care locuia cu logodnica.

Logodnica lui l-a găsit fără suflare, cu pieptul plin de sânge.
A fost dus de urgenţă la Insitutului Inimii, unde a fost supus la 2 operaţii. Medicii însă nu au mai putut face nimic. În timpul celei de-a doua intervenţii, inima artistului, atinsă de cuţit,  s-a oprit. Pentru totdeauna.

Prietenii şi apropiaţii lui Silard au încercat să o consoleze pe logodnica lui. Au postat pe pagina de Facebook a artistului mai multe mesaje de condoleanţe. (ia cartoanele din beta de 16 pentru ilustratie) Acum, ancheta poliţiei urmează să stabilească exact cauzele morţii. Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea.




×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close