Antena 3 CNN Actualitate Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut să se urce oamenii în avion

Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut să se urce oamenii în avion

Administraţia pentru securitatea aeroporturilor din Statele Unite a realizat o listă cu cele mai ciudate obiecte descoperite în momentul controlului bagajelor de mână sau al celor de cală. Printre cele mai nebuneşti capturi se numără 1.200 de arme, cuţite şi chiar grenade.

Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut să se urce oamenii în avion
Sursa foto: foto: Pixabay.com
31 Ian 2020   •   17:20

Site-ul gizmodo.com a realizat un top cu cele mai stranii zece obiecte care i-au şocat pe gardienii de la aeroporturile americane.

1. 240 de peşti vii. Un pasager a ajuns la aeroport cu patru valize solide şi etanşe. Angajaţii de la aeroportul din Los Angeles au observat imagini ciudate prinse de scanner şi l-au pus pe bărbat să deschidă bagajul. Personalul de securitate a fost uimit să descopere că în valize erau 240 de peşti care înotau în apă.

2. Un cuţit Batman. Metalele sunt uşor de captat de scannerele performante de pe aeroporturi. La San Francisco, un bărbat a încercat să treacă peste control cu un cuţit care semăna cu cel folosit de personajul Batman în celebrele filme.

3. Un proiect ştiinţific care semăna cu o bombă. La Omaha, un student a vrut să transporte un proiect ştiinţific plin de cabluri şi bomboane mentolate. Angajaţii l-au văzut prin intermediul razelor X şi au crezut că este o bombă artizanală. Chiar şi scoasă din bagaj, lucrarea arăta a bombă, deşi era complet inofensivă.

4. Cuţite ninja în interiorul unei cărţi. De multe ori angajaţii de pe aeroporturi descoperă cuţite, dar acestea erau un soi mai special. Discreţia era apanjul luptătorilor ninja, dar nu şi a bărbatului care a încercat să transporte cuţitele în interiorul unei cărţi numite „Ninja: Războinicul din umbră".

5. Şerpi. Un pasager a fost prins cu şerpi asupra lui la aeroportul din Miami. Animalele nu erau amplasate în bagaj, bărbatul alegând să-şi îndese şapte asemenea vietăţi în pantaloni, în interiorul unor ciorapi de femeie.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close