Antena 3 CNN Actualitate Cele mai frumoase amintiri – calendare și albume foto persoanalizate (P)

Cele mai frumoase amintiri – calendare și albume foto persoanalizate (P)

Cele mai frumoase amintiri – calendare și albume foto persoanalizate (P)
27 Mar 2019   •   12:17

În era tehnologiei digitale fiecare dintre noi face lunar zeci de poze, dacă nu chiar sute. De unele dintre ele ne bucurăm o periodă, pe altele le postăm pe rețelele sociale, iar pe cele mai multe dintre ele le uităm complet. Obiceiul de a realiza fotografii în format clasic, ca albume sau fotocărți este din ce în ce mai rar. Există câteva momente din viață, cum ar fi nunțile sau botezurile, în care ne aducem aminte de lucrurile bine făcute și recurgem din nou la clasicele albume foto, care, trebuie să recunoaștem, sunt surse de amintiri extraodinare.

Dar, cum ar fi să recurgem la acest mijloc mai des. Să ne facem timp să avem în fiecare an câte o astfel de amintire, cu câți mai mulți membri ai familiei. Cu siguranță ar fi un lucru deosebit și memorabil, care ar aduce multă bucurie în sufletele celor implicați în fiecare act important al vieții noastre. Apoi, dacă am multiplica și am oferi sub formă de cadou câte un astfel de album foto tuturor participanților ar fi un gest cu totul special.

Lucrurile clasice, materiale, palpabile, pe care le putem consulta și de care ne putem bucura altfel, ori de câte ori avem ocazia, pot  fi adevărate surse de energie pozitivă și dragoste în viața noastră. Așa sunt și cele mai frumoase calendare si albume foto personalizate de la Fotodragi.ro.

Chiar dacă tinerii nu cunosc sau se desprind din ce în ce mai mult de aceste tradiții, cu siguranță persoanele mature apreciază și își doresec să aibă parte de cât mai multe astfel de cadouri. Un calendar cu o poză de familie sau cu cel mai drăgălaș dintre membrii ei poate fi o încântare pentru părinți și bunici și vă poate aduce un zâmbet pe chip ori de câte ori îl priviți.

Un album foto persoanlizat, de cea mai bună calitate, vă ajută să păstrați vie amintirea unor clipe deosebite. În acest format, poate fi consultat cu drag și arătat mai ușor rudelor sau preitenilor care vă vin în vizită. Felul în care va fi realizat și executat va fi cât mai profesionist cu putință.

Care sunt serviciile de care vă puteți bucura de la Fotodragi.ro?

La acest atelier fotografic vă puteți multiplica amintirile, având posibilitatea de a oferi celor dragi, prietenilor și celor apropiați albume foto personalizate, tablouri pe pânză, calendare foto personalizate, fotografii realizate pe hârtie fotografică clasică, toate de calitate premium.

Aici puteți să realizați cele mai frumoase albume foto personalizate, cu pagini rigide, deschidere plană și imprimare pe hârtie fotografică reală. Demersul este foarte simplu și ușor de realizat. Tot ce aveți de făcut este să utilizați editorul de imagini de pe site, care este foarte prietenos și vă ajută să faceți în mod automat albumele dumneavoastră foto, fără să instalați programe pe calculator și fără să aveți noțiuni de editare grafică. Dacă dați un click acolo unde este prezent acest editor, puteți să vă realizați singuri albumul pe care îl doriți.

Albumele realizate fac parte din categoria albumelor foto profesionale premium. Imprimarea se face pe întreaga suprafață vizibilă a paginii, fără a se pierde detalii din imaginile dumneavoastră. Filele au grosimea de aproximativ 1mm, iar coperta este de tip Hardcover, imprimată pe toata suprafața. Imprimarea se face în laboratoare foto profesionale, pe hârtie fotografică mată, imaginile fiind în acest fel fotografii reale.

Calendarele personalizate, ce pot fi executate la acest atelier foto sunt cele mai practice și mai apreciate cadouri pe care le puteți face celor apropiați. Ele sunt imprimate pe hârtie fotografică. Folosind editorul de pe site  puteți să vă creați singur, în doar 5 minute, un calendar deosebit, ce va putea fi oferit  tuturor celor dragi.  Voi va trebuie doar să alegeți tema și dimensiunea dorită și acest  editor va face singur toată munca pentru voi.

Un alt cadou cu totul special, ce poate decora locuința voastră sau a unor prieteni este un tablou pe pânză din bumbac 100%. Acesta poate fi imprimat cu o imagine deosebită, care vă place și pe care doriți să o păstrați multă vreme. Culorile superbe, imprimate pe o pânză specială de cea mai bună calitate, vă oferă posibilitatea să realizați un tablou cu totul personal și unic. De formă pătrată sau dreptunghiulară, canvasurile sunt realizate cu multă grijă la detalii și pot face din amintirile voastre o adevărată operă de artă.

Tot aici aveți și posibilitatea de a multiplica fotografiile care vă plac sau pe care le considerați potrivite spre a fi oferite și altor membrii apropiți ai familiei. Acest proces va fi realizat într-un laboratoar de fotografie profesional și folosing hârtie fotografică adevărată. Pentru cele mai bune rezultate și pentru a vă oferi fotografii de cea mai bună calitate, imaginile pot fi procesate digital. 

Oricare dintre aceste personlizări ați alege, veți obține cu siguranță unul din cele mai frumoase cadouri pe care le puteți oferi cu drag partenerului de viață sau celor apropiați.

La Fotodragi.ro veți avea mereu parte de calitate premium, la cele mai competitive prețuri de pe piață. Veți fi așteptați mereu cu drag pentru a vă pastra amintirile cât mai frumos!

 

 

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close