Antena 3 CNN Actualitate Cele mai frumoase și mai originale rochii de banchet (P)

Cele mai frumoase și mai originale rochii de banchet (P)

Cele mai frumoase și mai originale rochii de banchet (P)
27 Mar 2019   •   12:14

Rochia de banchet este pentru cele mai multe dintre tinere prima cea mai importantă rochie pe care o poartă în viață. Dacă alegerea este făcută bine, ai posibilitatea să atragi multe priviri și să obții complimente din partea tuturor. Iar dacă această rochie este și de creație, unică și originală, atunci cu siguranță experiența va fi de neuitat.

Acum este momentul cel mai potrivit să îți pui la lucru imaginația și să cauți să te bucuri de o  rochie deosebită, care să te reprezinte și care să te facă te simți specială. O astfel de apariție merită toată atenția și preocuparea pentru a fi diferită și trebuie să fie ceva de care să-ți aduci mereu aminte cu plăcere.

Pentru a-ți asigura o prezență așa cum îți dorești află că la Croitorie Picasso poți să-ți creezi cele mai frumoase rochii de banchet. Delicate, suave, elegante, feminine, senzuale, rafinate, toate rochiile ce pot fi create aici sunt perfecte pentru a da formă celor mai frumoase vise ale tale.

La acest atelier de croitorie vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza o ținută aparte, spectaculoasă și impresionantă. Un designer vestimentar cu experiență internațională, materiale speciale aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, croitrese cu experiență, accesorii deosebite, toate aceste elemente pot contribui la realizarea rochiei de banchet pe care ți-o dorești.

De ce să alegi rochiile de banchet de la atelierul de creație Picasso?

Întrucât orice eveniment special din viața noastră merită o ținută cît mai elegantă și cât mai potrivită gusturilor persoanale, și rochia de banchet alesă trebuie să aibă ceva unic, așa cum este și acest moment din viața ta. Acest eveniment este ocazia perfectă pentru a arăta că știi cine ești, că ai o personalitate care iese din tipare și care trebuie să-și gasească expresie în rochia pe care o vei purta cu această ocazie.

O rochie realizată la atelierul de creație Picasso nu va trece niciodată neobservată. Cu siguranță te va face cea mai remarcată prezență de la evenimet. Aici ai tot ce trebuie pentru a realiza cea mai frumoasă rochie de banchet și pentru a ajunge la rezultatul pe care ți-l dorești.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de rochia la care visezi este să vii la atelier cu o schiță sau o imagine a ceea ce preferi, iar specialiștii de aici se vor ocupa cu maximum de profesionalism de toate detaliile necesare pentru a obține cel mai spectaculos rezultat.

Iată care vor fi principalele avantaje ale alegerii Croitoriei Picasso pentru a crea  o rochie de banchet:

  • Rochia va fi unică și originală. Va fi o rochie de cu o culoare deosebită, cu un model original, care să te avantajeze, care să îți pună în evidență calitățile și să îți ascundă defectele, care să ți se potrivească perfect. Vei avea parte de singura rochie ce poate să întrunească toate exigențele tale.
  • Vei avea posibilitatea de a-ți personaliza singură rochia. Din magazinul de țesături îți poți alege materialele, pietrele, penele, perlele,  paietele, broderiile, cristalele Swarovski etc. de care ai nevoie pentru a realiza și accesoriza o rochie de banchet pe comandă.
  • Rochia ta de banchet ți se va portivi perfect și va fi exact pe măsura ta. Cu greu vei găsi în magazinele obișnuite o rochie care să ți se potrivească perfect. Însă rochia realizată aici va ține cont de toate particularități siluetei tale. Vei beneficia de ținuta ideală și de cea mai potrivită alegere.
  • Rochia ta de banchet va fi realizată dintr-un material special, care să se potrivească momentului. Aceasta va fi confecționată dintr-un material special și va avea o strălucire cu totul aparte. Ea paote fi din dantelă, mătase, voal, catifea, tull, satin, tafta, organza, șifon, orice material de calitate, care îți place și din care preferi să-ți realizezi rochia.
  • Te vei bucura de cea mai frumoasă rochie de banchet unică, originală și de creație, cu cele mai speciale accesorii pe care le poți găsi în magazinul de aici.
  • Vei beneficia de sfaturile și consilierea avizată a unui designer cu pricepere și experiență. Designer-ul croitoriei Picasso te va ajuta să obți o rochie cât mai potrivită gusturilor personale. La acest atelier de creație vei avea șansa de a avea la dispoziție toate elementele de care ai nevoie pentru o creație reușită.

În cazul unei rochii de banchet la comandă poți avea posibilități nelimitate de personalizare. Îți poți alege singură tipul de material pe care îl preferi, textura, culoarea, nuanța, elementele cu care poate fi accesorizată. Iți poți alege singură modelul, tipul de croială, volumele, cusăturile și materialele auxiliare pe care le  preferi și care îți plac.

Această rochie va fi croită și cusută pentru a se potrivi perfect calităților și siluetei personale. Vor fi făcute toate modificările și ajustările necesare pentru a arăta impecabil în momentul în care o îmbraci. Nimic nu va fi nepotrivit, nimic nu te va stânge sau te va incomoda, va fi perfectă.

La Croitoria Picasso vei gasi tot ce-ți trebuie pentru a crea și a te bucura de cele mai frumoase rochii de banchet!

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close