Antena 3 CNN Actualitate O celebră interpretă de muzică populară, implicată într-un accident mortal

O celebră interpretă de muzică populară, implicată într-un accident mortal

O cântăreaţă de muzică populară a provocat, în weekend, un accident mortal. Este vorba despre Veronica Măgureanu, soţia interpretului Constantin Măgureanu. Șoferița circula pe DN 65A, în apropiere de Turnu Măgurele, pe timpul nopții, când s-a trezit în față cu o turmă de oi

O celebră interpretă de muzică populară, implicată într-un accident mortal
Sursa foto: sursa foto: turnulcustiri.ro
de Gabriel Dano    |    13 Iul 2020   •   23:55

Veronica Măgureanu l-ar fi observat prea târziu pe cioban și oile sale și nu a mai apucat să frâneze. Interpreta de muzică populară a fost testată cu aparatul etilotest, constatându-se că nu consumase alcool.

"Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată, sâmbătă noapte, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 65A s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce o femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul București, ce conducea un autoturism pe DN 65A, ar fi observat târziu o turmă de oi, ce era urmată de un bărbat, pătrunsă pe carosabil dinspre terenurile agricole din zona adiacentă drumului, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului a rezultat decesul îngrijitorului animalelor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Putineiu.

Conducătoarea auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă", au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat.

Pe numele șoferiței a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă și autoritățile continuă cercetările în acest caz, scrie turnulcustiri.ro.

×
Subiecte în articol: Veronica Măgureanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close