Antena 3 CNN Actualitate Celebrul polițist Marian Godină s-a dus la filmul "Oh, Ramona". "Speram că nu mă va face să adorm, mai ales că eram deja foarte obosit". După film a primit un sms surprinzător

Celebrul polițist Marian Godină s-a dus la filmul "Oh, Ramona". "Speram că nu mă va face să adorm, mai ales că eram deja foarte obosit". După film a primit un sms surprinzător

 Celebrul polițist Marian Godină s-a dus la filmul "Oh, Ramona". "Speram că nu mă va face să adorm, mai ales că eram deja foarte obosit". După film a primit un sms surprinzător
18 Feb 2019   •   17:31

Cunoscutul polițist Marian Godină a fost la film. Spre surpriza lui, a reușit să nu adoarmă în sală.

"Andrei m-a sunat săptămâna trecută să mă invite la filmul făcut după cartea lui “Suge-o, Ramona”, acesta având premiera la Brașov, orașul în care filmul a și fost filmat.

Am acceptat cu plăcere, deși nu mă omor după filme, iar atunci când mă uit la vreunul, prefer să o fac acasă, unde în cazul în care filmul nu mă captivează (90% dintre cazuri), opresc televizorul și mă pun la somn sau încep altul.

Revenind la filmul de aseară “Oh, Ramona!”, am stat puțin de vorbă cu Andrei înainte de începerea filmului și m-a sfătuit să încerc să privesc filmul cu mintea pe care o aveam la 20 de ani. “Pfff…înseamnă că-i o porcărie” mi-am zis în minte.

Am intrat în sală împreună cu soția mea, neavând mari așteptări, dar cu speranța că nu mă va face să adorm, mai ales că eram deja foarte obosit.

Andrei a ținut un mic discurs în care a ținut să spună că atât el, cât și regizorul filmului sunt din Moldova, așa că în Brașov se simt ca acasă. A fost primul moment în care sala a râs.

Au urmat apoi multe altele pentru că filmul a avut destule faze care să te facă să râzi. Într-adevăr am avut senzația la început că filmul e pueril, dar după vreo 10 minute mintea mi s-a setat singură la vârsta adolescenței și filmul a început să mă prindă.

Actrițele din rolurile principale se voiau a fi două puștoaice frumoase și sexi, dar pe mine chiar nu m-au impresionat deloc, mai ales că știu că textul ăsta îl va citi și Georgiana. Dacă stau să mă gândesc mai bine, erau chiar urâțele. :))".

Ajungând acasă, am primit sms de la Andrei.
Aveam de gând ca azi să postez despre film, așa că am citit cu teamă mesajul de la Andrei. Speram să nu mă roage să scriu despre film pentru că nu aș fi mai scris.

Mi s-a întâmplat des să fiu invitat undeva și
apoi să primesc mesaje de genul “Marian, dacă ți-a plăcut, poate scrii două rânduri despre asta.”

Eu traduceam asta ca “bă, tu crezi că te-am invitat de drag? Te-am chemat ca să-mi faci și mie reclamă”.
Nu, nu mă prostituez.

Andrei îmi scrisese aseară să-mi mulțumească pentru că am fost la film și să-mi spună că-i pare rău că n-am mai apucat să stăm după film, a scris Godină, pe blog.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close