Antena 3 CNN Actualitate Centrul Medical Audio-Optica asigură testarea gratuită a auzului pentru femeile din sectorul 1

Centrul Medical Audio-Optica asigură testarea gratuită a auzului pentru femeile din sectorul 1

Centrul Medical Audio-Optica asigură testarea gratuită a auzului pentru femeile din sectorul 1
Sursa foto: Foto: energeia.ro
de S.T.    |    28 Feb 2012   •   16:34

Primăria Sectorului 1 şi Centrul Medical Audio-Optica vor asigura, cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei Internaţionale a Femeii, în perioada 1-15 martie 2012, testarea gratuită a auzului pentru femeile din Sectorul 1, scrie Agerpres.

Femeile, indiferent dacă sunt sau nu purtătoare de aparat auditiv, sunt aşteptate la Cabinetele Audio-Optica - Str. Stoica Ludescu nr.12 sau şos. Ştefan cel Mare nr. 35, bl 31, sc A - pentru a fi examinate din punct de vedere auditiv. Aceste cabinete beneficiază de dotări cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigaţii precum: audiogramă tonală, audiogramă vocală, audiogramă în câmp liber etc.

Pacientele depistate cu deficienţe de auz vor fi diagnosticate şi vor primi cea mai eficientă soluţie pentru tratamentul eventualelor probleme. Doamnele vor fi consiliate de către specialişti instruiţi în Germania, astfel încât să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea socială totală.

Specialiştii Audio-Optica avertizează că procentul de femei care dezvoltă pierderi de auz este în creştere, iar neglijarea acestei probleme influenţează calitatea vieţii.

Persoanele interesate de testarea auzului pot merge la Cabinetele Audio-Optica de luni până vineri între orele 8.30-17.00. Cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la nr. de telefon: 021/305.72.51 pentru cabinetul din Str. Stoica Ludescu nr. 12 sau la nr. 021/212.30.31 pentru cabinetul din Şos. Ştefan cel Mare nr. 35, bl 31, sc A.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close