Antena 3 CNN Actualitate Chiuariu: Nu-mi doresc funcţia de ministru al Justiţiei

Chiuariu: Nu-mi doresc funcţia de ministru al Justiţiei

Chiuariu: Nu-mi doresc funcţia de ministru al Justiţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Mar 2013   •   16:30

Preşedintele Comisiei Juridice din Senat, liberalul Tudor Chiuariu, a spus, miercuri, că el nu şi-ar dori deocamdată să fie ministru al Justiţiei, după plecarea Monei Pivniceru la CC.

"Nu se pune problema asta deocamdată. Nu se pune problema să mi-o doresc (funcţia de minsitru al Justiţiei - n.r.) fiindcă avem un ministru al Justiţiei în funcţie pe care eu îl susţin", a spus Chiuariu, potrivit Mediafax.

Totodată, liberalul a cerut presei să nu anticipeze pe acest subiect, invocând buna funcţionare a instituţiilor şi interesul public pe care jurnaliştii ar trebui să îl apere.

"Când va exista această chestiune pe agenda noastră cu siguranţă vă vom informa. Deocamdată e o chestiune de bună funcţionare a instituţiilor să nu anticipăm. Deocamdată doamna Pivniceru este ministru al Justiţiei în Guvern, se bucură de sprijjinul nostru şi, personal, aşa cum a spus în câteva rânduri, eu mi-aş dori să continue ca ministru al Justiţiei", a spus Chiuariu.

Mona Pivniceru a confirmat, săptămâna trecută, că ar putea pleca de la conducerea Ministerului Justiţiei în favoarea unui post de judecător la Curtea Constituţională (CC), cu susţinerea PNL, însă a evitat să dea un răspuns ferm privind alegerea pe care o va face în acest context.

"În ceea ce mă priveşte, este adevărat", a spus Pivniceru, la Antena 3, după ce a fost întrebată despre susţinerea sa pentru CC de către PNL.






×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close