Antena 3 CNN Actualitate Cifrele care răstoarnă toate calculele pentru alegerile locale din București. Vestea care cade ca un trăznet pentru Nicușor Dan

Cifrele care răstoarnă toate calculele pentru alegerile locale din București. Vestea care cade ca un trăznet pentru Nicușor Dan

Antena 3 are cifrele care răstoarnă toate calculele politice pentru alegerile locale din București. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul în care bucureștenii au cea mai mare încredere. Un sfert dintre bucureșteni o creditează cu șanse de a schimba Capitala.

Cifrele care răstoarnă toate calculele pentru alegerile locale din București. Vestea care cade ca un trăznet pentru Nicușor Dan
de Gabriel Dano    |    01 Aug 2020   •   15:30

Următorul clasat este Nicușor Dan, care este clasat la jumătate față de Gabriela Firea. În acesta au încredere doar 12% dintre bucureșteni. Pe de altă parte, doar 2 procente mai au încredere în capacitatea lui Traian Băsescu de a gestiona Capitala. Asta în condițiile în care Traian Băsescu s-a folosit de o posibilă candidatură pentru a forța mâna celor cu care negocia din partea PMP candidații pentru București.

Nici liderii altor partide, precum Victor Ponta de la Pro România sau Dacian Cioloș, de la Plus nu stau mai bine la capitolul încredere. Doar 3% dintre bucureșteni mai cred în aceștia.

Sondajul a fost realizat de Standard Global în luna iunie, pe un eșantion de 800 de persoane.

Nume complet neașteptate! Cine vor fi candidații USR-PLUS la Primăria Capitalei!

USRPLUS și PNL vor avea candidaturi comune la București. Deputatul sugerează că nu a fost ușor să se ajungă la acest acord, dar că în acest fel Capitala va avea un viitor fără PSD.

”A ieșit fum alb. Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, a spus deputatul USR, pe Facebook.

Lista candidaților comuni PNL-USR-PLUS pentru București.

Primăria Capitalei - Nicuşor Dan (independent)

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 - Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL).

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close