Antena 3 CNN Actualitate Cinci hoţi au amuţit telefoanele fixe din mai multe cartiere bucureştene. Au furat cablurile de telefonie

Cinci hoţi au amuţit telefoanele fixe din mai multe cartiere bucureştene. Au furat cablurile de telefonie

Cinci hoţi au amuţit telefoanele fixe din mai multe cartiere bucureştene. Au furat cablurile de telefonie
Sursa foto: Foto: flickr.com
de S.T.    |    12 Apr 2012   •   21:45

Cu imaginaţie, un plan bine pus la punct şi unelte potrivite, 5 indivizi au amuţit toate telefoanele fixe din mai multe cartiere bucureştene. Cei cinci suspecţi, trei bărbaţi şi o femeie, credeau că au descoperit afacerea perfectă.

Fiecare avea rolul lui: unul dintre bărbaţi, de profesie taximetrist, sătea cu motorul turat, femeile se asigurau că nimeni nu-i vede, iar ceilalţi doi bărbaţi se grăbeau să ia cât mai mulţi metri de cablu.

Furau cablurile de telefonie direct de pe stâlpi şi au dat cel puţin 6 lovituri în doar o săptămână. Bucureştenii din cartierele vizate de hoţi au înţeles acum de ce telefoanele lor fixe nu au avut ton zile în şir.

Noaptea trecută au vrut să dea o nouă lovitură. Au reuşit să fure 70 de metri, s-au suit în taxi şi au demarat în trombă, însă au înaintat doar 100 de metri pentru că poliţia a intervenit la timp.

S-a reuşit prinderea în flagrant a celor 5 membri ai grupării care riscă acum să ajungă după gratii pentru furt calificat.

Prejudiciul creat de cei cinci se ridică la câteva mii de lei, iar angajaţii firmei de telefonie fixă au muncit ore în şir pentru a restabili conexiunile.




×
Subiecte în articol: hoti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close