Antena 3 CNN Actualitate Cine este cel pe care toată Rusia îl acuză pentru prăbuşirea avionului rusesc în Marea Neagră

Cine este cel pe care toată Rusia îl acuză pentru prăbuşirea avionului rusesc în Marea Neagră

Cine este cel pe care toată Rusia îl acuză pentru prăbuşirea avionului rusesc în Marea Neagră
27 Dec 2016   •   11:00

Sfarsit de an cumplit la Moscova. 64 de membri ai faimosului Cor Alexandrov al Armatei Rosii au murit duminica dimineata, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit in Marea Neagra.

Citește și: Rusia suspendă zborurile avioanelor Tu-154, după accidentul din Marea Neagră

Roman Volkov, 35 de ani, era pilotul care controla nava cand s-a prabusit in Marea Neagra. Kremlinul a anuntat ca va fi deschisa o ancheta, insa refuza sa trateze incidentul ca unul terorist. Cel mai probabil, este vorba de o eroare umana si vina i-a apartinut pilotului, scrie Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

Roman Volkov era unul dintre pilotii experimentati si avea o pasiune nebuna pentru zburat. El este fiul unui alt mare pilot militar, Colonelul Alexander Volkov. Roman era

casatorit, avea 3 copii si locuia in Moscova.
"Roman traia in cer. Nu il interesa nimic mai mult. Ultima data cand ne-am vazut, mi-a spus ca are zboruri tot mai dese catre Siria, insa nu putea dezvalui mai multe, erau secrete militare" a spus o prietena apropiata, conform Daily Mail.

In total, in aparatul militar, un Tupolev-154 se aflau 92 de persoane. Aeronava abia decolase de la Adler, oras situat la sud de statiunea Soci.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close