Antena 3 CNN Actualitate Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat să verifice care e starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat să verifice care e starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat să verifice care e starea de sănătate a lui Ion Iliescu
01 Apr 2019   •   17:23

Ion Iliescu a fost internat la secția ATI de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, cu suspiciune de pericardită hemoragică.

Potrivit informațiilor Antena 3, printre medicii chemați să investigheze starea de sănătate a lui Ion Iliescu se află și medicul Doina Dimulescu, fostul manager general al SUU Elias 2010-2017 și actuala șefă a clinicii de cardiologie din 2003 până în prezent. Doina Dimulescu este Profesor de cardiologie în cadrul UMF „Carol Davila” București, Doctor în Ştiinţe Medicale, Medic primar cardiolog și Medic primar internist, cu competența de ecocardiografie generală și specială.

Dimulescu a fost vicepresedinte al Societatii Romane de Cardiologie 2008-2011 si organizator principal al Congreselor SRC din 2005-2011, secretar general al Societatii Romane de Cardiologie 2005-2008, membru in Colegiul de redactie al Revistei Romane de Cardiogie, membru al Comisiei Nationale de Etica de pe langa Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice 2007, membru in Comisia de specialitate pentru confirmarea titlurilor didactice CNATDCU a Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice 2007-2011.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close