Antena 3 CNN Actualitate Cine este Ionuț Marinescu, caporalul care s-a stins din cauza indolenței autorităților la doar 36 de ani

Cine este Ionuț Marinescu, caporalul care s-a stins din cauza indolenței autorităților la doar 36 de ani

Caporalul Ionuţ Marinescu a murit cu câteva ore înainte de ziua lui. Militarul a fost plimbat de la un spital la altul, fără însă să primească un diagnostic cert, fiind suspect de hepatită.

Cine este Ionuț Marinescu, caporalul care s-a stins din cauza indolenței autorităților la doar 36 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Dec 2019   •   09:09

Ionuţ Marinescu era tatăl a două fetiţe și s-a stins din viață cu doar câteva ore înainte de a împlini vârsta de 36 de ani. 

"Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit… Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm «La multi ani»…. A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine", a scris caporalul Dănuţ Albu, pe Facebook.

Familia, colegii și prietenii așteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla ce de a murit Ionuț.

Cei care vor să ajute familia îndoliată o pot face donând bani în contul R069INGB0000999901001582 al cărei titular este Maria Iacob.

Tragedie în Ajun pentru familia unui marinar militar. Veteran mort, după ce a așteptat zece ore la urgențe

×
Subiecte în articol: ionut marinescu Fregata F-221 Facebook
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close