Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia metroului, perturbată din cauza unui colet suspect. Ce au descoperit pirotehniştii

Circulaţia metroului, perturbată din cauza unui colet suspect. Ce au descoperit pirotehniştii

Circulaţia metroului, perturbată din cauza unui colet suspect. Ce au descoperit pirotehniştii
16 Iun 2015   •   19:00

UPDATE 18.57

Cutia suspectã gãsitã la staţia de metrou Gara de Nord conţinea un radio vechi, au descoperit poliţiştii, circulaţia trenurilor fiind reluatã pe ambele sensuri.

O pungã în care se aflã o cutie suspectã a fost gãsitã, marţi dupã-amiazã, la staţia de metrou Gara de Nord.
Angajaţii Serviciului de Poliţie Metrou au sesizat prezenţa cutiei, moment în care au izolat zona şi au solicitat prezenţa unei echipe de pirotehnişti.

Circulaţia metroului a fost temporar opritã pe unul dintre sensurile de mers.

UPDATE 18.10

O pungã în care se aflã o cutie suspectã a fost gãsitã la staþia de metrou Gara de Nord, iar la faþa locului a fost chematã o echipã de pirotehnişti, circulaþia desfãşurându-se, în prezent, pe un singur sens, potrivit unor surse din Poliþie.

Angajaþii Serviciului de Poliţie Metrou au sesizat prezenţa cutiei marţi dupã-amiazã, moment în care au izolat zona şi au solicitat prezenţa unei echipe de pirotehnişti.

Circulaþia metroului a fost opritã pe unul dintre sensurile de mers, urmând sã fie reluatã în momentul în care oamenii legii vor stabili cu exactitate ce anume se aflã în coletul suspect.
________________________________________________________________________________________________________________

Stația de metrou Gara de Nord este închisă, pentru că s-a găsit un colet suspect, a declarat, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru.

"Stația Gara de Nord este închisă de zece minute pentru că s-a găsit un colet suspect. Poliția este acolo și se fac cercetări. În momentul în care poliția ne va da voie, vom deschide stația. Trenurile nu circulă", a precizat reprezentantul Metrorex.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close