Antena 3 CNN Actualitate Circulaţie îngreunată în unele zone din ţară din cauza ninsorilor

Circulaţie îngreunată în unele zone din ţară din cauza ninsorilor

Circulaţie îngreunată în unele zone din ţară din cauza ninsorilor
Sursa foto: circulatie blocata
12 Feb 2009   •   11:08

Iarna revine în forţă în unele zone din ţară. Circulaţia pe Drumul Naţional 7 este blocată între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, pe Dealu Negru, iar în zonele Cotmeana şi Morăreşti se desfăşoară cu greutate din cauza ninsorii abundente. Pe DN71 Sinaia - Fieni, camioanele care nu sunt echipate de iarnă sunt trase pe dreapta de poliţişti. Probleme au fost şi între Reşiţa şi Caransebeş, tot din cauza zăpezii. Drumarii au reuşit să cureţe drumul după mai bine de o oră.
Iarna a revenit în unele zone din ţară şi i-a luat prin surprindere pe unii şoferi. Drumul naţional 58 este blocat între Reşiţa şi Caransebeş, din cauza zăpezii. La km 36 parţial este blocat drumul întrucât un tir a deraiat în şanţ.
Ninge foarte puternic, iar drumarii nu fac faţă zăpezii. Şoferii sunt revoltaţi şi consideră că cei de la Drumuri nu îşi fac treaba cum trebuie.
Printre maşinile blocate pe Drumul Naţional 58 s-a aflat şi o ambulanţă. Asistentul a trebuit să ajungă la pacient cu o altă maşină.
Jumătate de oră, drumul naţional 67, de lângă Costeşti (Râmnicu Vâlcea) a fost blocat din cauza a două autocamionane neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă, care au derapat, potrivit Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, citat de agenţia de presă.
Nu s-au înregistrat victime. În zonă ninge abundent şi se acţionează cu utilaje de deszăpezire.
De joi dimineaţă, de la ora 9.00, până vineri la aceeaşi oră, meteprologii au emis o avertizare de cod galben. Poliţiştii recomandă şoferilor să circule prudent şi să-şi echipeze maşinile pentru condiţii de iarnă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Circulatie blocata
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close