Antena 3 CNN Actualitate Cititorii Antena3.ro, despre cazul Marian Cozma: "Ungurii au arătat că nu contează ce limbă vorbeşti"

Cititorii Antena3.ro, despre cazul Marian Cozma: "Ungurii au arătat că nu contează ce limbă vorbeşti"

Cititorii Antena3.ro, despre cazul Marian Cozma: "Ungurii au arătat că nu contează ce limbă vorbeşti"
Sursa foto: Marian Cozma
10 Feb 2009   •   11:14

După ce Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini din clubul din Ungaria, în care handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, pe site-ul Antena3.ro au început să vină zeci de mesaje legate de acest caz.Articolul postat pe Antena3.ro a fost preluat de mai multe site-uri din Ungaria şi Serbia, pe adresa redacţiei venind nenumărate reacţii, în limba română, engleză şi maghiară.
Un fapt unic în ultima perioadă, moartea lui Marian Cozma a declanşat o emoţie puternică atât în Ungaria, cât şi în România, mesajele fiind în acest caz de respect reciproc.
Iată o parte din mesajele postate pe site-ul Antena3.ro:
Julia
"Eu sunt o unguroaica din Ardeal. Este o mare tragedie, si in primul rand acest baiat a fost un om, iar ungurii au aratat ca nu conteaza ce limba vorbesti."
Anonim
"Frumoasa reactie din partea Ungariei... ar trebui sa le dam noi lor o medalie ptr BUN SIMT!"
Tiby
"Trebuie sa recunoastem cu nu ne asteptam la o asa frumoasa reactie din partea lor...o surpriza extrem de placuta! Bravo!"
Hym
Tot respectu pt unguri. Ne-au dat o mare lectie de viata si de solidaritate. Noi nu facem nik ptr baiatul asta care este eroul nostru?"
Wxz
"Ungurii ne-au luat-o inainte la bun simt si de data asta."
Eyes
"Gestul ungurilor de a fi alaturi de o familie romaneasca la pierderea fiului lor intrece orice aversiune sau animozitatea a trecutului istoric. Asta e o lectie ptr noi romanii!"
Mihai
"Rusine, rusine,rusine!!! institutiile statului numite ministerul de externe sau ministerul de interne ramase fara reactie."
Hungarian
"Romanians! We, hungarians stand together with you and share your pain. marian played in hungary, he brough glory not only to the romanian, but to the hungarian handball as well."
Zsoltique
"It is a tragedy, RIP Marian Cozma! I hope that this brutal crime will make us Hungarians and Romaniand and Serbs and all sons of earth stand together."
Anca
"Peace Marian."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close