Antena 3 CNN Actualitate Cîțu: Pentru următoarea perioadă, cuvântul de ordine este eficientizare

Cîțu: Pentru următoarea perioadă, cuvântul de ordine este eficientizare

Cuvântul de ordine este eficientizare, mai ales în această perioadă de constrângeri prin care trecem din cauza pandemiei, a afirmat marți premierul Florin Cîțu, după o întâlnire pe care a avut-o cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Cîțu: Pentru următoarea perioadă, cuvântul de ordine este eficientizare
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    26 Ian 2021   •   18:35

„Extrem de utilă întâlnirea pe care am avut-o astăzi (marți - n.r.) - alături de ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul investițiilor și proiectelor europene, Cristian Ghinea, și ministrul mediului, apelor și pădurilor, Barna Tánczos - cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Am discutat despre predictibilitate și stabilitate în domeniul fiscal, digitalizare și simplificarea interacțiunii cu instituțiile statului, reducerea dezechilibrelor de pe piața muncii, stimularea investițiilor și a absorbției fondurilor europene și transparență în cheltuirea banilor alocați fie de la bugetul de stat, fie atrași prin programe de finanțare europene sau prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Discuțiile i-au confirmat că direcțiile pe care echipa guvernamentală le consideră prioritare perioada care urmează au fost identificate ca fiind prioritare și de partenerii din mediul de afaceri, a mai precizat Florin Cîțu.

„Cuvântul de ordine este eficientizare, mai ales în această perioadă de constrângeri prin care trecem din cauza pandemiei și pe care ne dorim ca România și toți românii să o depășească cu bine. Este important ca în perioada care urmează să gestionăm eficient resursele de care dispunem, din perspectiva priorităților care se conturează pentru perioada următoare.

Rămânem în continuare deschiși dialogului cu societatea civilă și cu mediul de business, pentru a identifica împreună cele mai bune soluții în efortul nostru comun pentru relansare post-pandemie”, a conchis premierul.

Extrem de utilă întâlnirea pe care am avut-o astăzi - alături de ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul...

Posted by Florin Cîţu on Tuesday, January 26, 2021

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close