Antena 3 CNN Actualitate Ciutacu: Am vorbit cu Vîntu, îşi menţine toate declaraţiile (VIDEO)

Ciutacu: Am vorbit cu Vîntu, îşi menţine toate declaraţiile (VIDEO)

Ciutacu: Am vorbit cu Vîntu, îşi menţine toate declaraţiile (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Sep 2010   •   14:11

La nicio zi de la eliberarea din arest, Sorin Ovidiu Vîntu spune că toate declaraţiile pe care le-a făcut despre Traian Băsescu sunt perfect valabile. Jurnalistul Victor Ciutacu a aflat acest lucru chiar de la omul de afaceri, cu care a purtat o convorbire telefonică. 

"Am vorbit cu Vântu, pe acelaşi telefon interceptat în faimosul dosar de siguranţă naţională. Nimic spectaculos, nişte chestii absolut banale, care ne privesc doar pe noi doi. Pardon, uitasem în grabă de băieţii de la SRI, care monitorizează şi transcriu convorbirile, în beneficiul actului de justiţie, evident, nu vă gândiţi la prostii. Plus cei de la DIICOT, care au grijă să nu perturbe mogulii ordinea publică a statului de drept. Un singur lucru e de menţionat şi îl fac public din voinţă proprie. Părintele FNI a spus apăsat că-şi menţine toate declaraţiile din ultima perioadă", notează Ciutacu pe blogul său.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat, joi seară, din arestul Poliţiei Capitalei, după aproxiamtiv o săptămână petrecută după gratii. Omul de afaceri a refuzat să facă orice comentariu referitor la cazul său.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: victor ciutacu Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close