Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand, o nouă lovitură pentru locuitorii Sectorului 1. Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Clotilde Armand, o nouă lovitură pentru locuitorii Sectorului 1. Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat miercuri, că maşinile parcate neregulementar pe domeniul public al Sectorului 1, vor fi ridicate, începând cu data de 1 octombrie.

Clotilde Armand, o nouă lovitură pentru locuitorii Sectorului 1. Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar
Sursa foto: Clotilde Armand/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    14 Iul 2021   •   20:13

Disputa dintre Clotilde Armand și operatorul de salubritate (n.r. Romprest SA) afectează locutorii din cel mai bogat sector al Capitalei.

Chiar dacă România este ameninţată de valul patru al pandemiei, iar temperaturile din luna lui cuptor sunt tot mai ridicate, bucureştenii se confruntă cu un miros insuportabil din cauza mormanelor de gunoaie ridicate, dar şi din cauza şobolanilor care circulă nestingheriţi pe străzi.

Consilierii locali din Sectorul 1 au aprobat proiectul privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar.

Clotilde Armand susţine că proiectul nu a fost votat în urmă cu 14 zile, deoarece a fost refuzat de consilierii PNL și PSD.

"Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL și PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 urmau să fie ridicate, în ședința de de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 acest proiect a fost aprobat. 15 pentru - 7 abțineri. Iată că se poate! Mai greu dar se poate.

Acest proiect intră în vigoare de la 1 octombrie", a scris primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL și PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar...

Posted by Clotilde Armand on Wednesday, 14 July 2021

×
Subiecte în articol: masini alegeri sectorul 1 Clotilde Armand
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close