Antena 3 CNN Actualitate Cluj. Ajutoarele pentru copiii din familiile defavorizate, prilej de scandal între consilierii locali

Cluj. Ajutoarele pentru copiii din familiile defavorizate, prilej de scandal între consilierii locali

Cluj. Ajutoarele pentru copiii din familiile defavorizate, prilej de scandal între consilierii locali
Sursa foto: Foto: islamulazi.ro
01 Iul 2011   •   19:36

Ajutoarele pentru copiii din familiile defavorizate au fost prilej de scandal între consilierii locali din Cluj. Consilierii USL susţin că preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, vrea să scoată bani pe spatele copiilor.

Consilierii USL au propus o variantă prin care ghiozdanele să fie date doar copiilor ale căror familii au venituri sub 300 de lei pe membru de familie. Mai mult, aceştia spun că există deja un program naţional în acest sens.

"Dincolo de această campanie înainte de termen, că asta este până la urmă, mă surprinde faptul că nu observaţi un lucru - mai există un program la nivel naţional", a spus Dănuţ Canta, consilier judeţean PSD.

Schimbul dur de replici între consilierii puterii şi cei ai opoziţiei a durat aproximativ o oră.

Cu nervii întinşi la maxim, propunerea a fost votată într-o variantă neagreată de consilierii USL. Astfel, Consilul Judeţean Cluj a alocat câte 50 de lei pentru fiecare ghiozdan, în total fiind alocate fonduri de aproximativ 250.000 de lei.



×
Subiecte în articol: ajutoare Cluj USL
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close