Antena 3 CNN Actualitate Cluj. Un agent de pază s-a împuşcat în cap, în timp ce vorbea la telefon cu fiul său

Cluj. Un agent de pază s-a împuşcat în cap, în timp ce vorbea la telefon cu fiul său

Cluj. Un agent de pază s-a împuşcat în cap, în timp ce vorbea la telefon cu fiul său
Sursa foto: pistol
22 Apr 2009   •   12:38

Un agent de pază din cadrul Direcţiei Judeţene de Pază şi Protecţie a Consiliului Judeţean Cluj a murit, după ce s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Potrivit Mediafax, tragedia a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce bărbatul era la serviciu.

Chiar înainte de a se împuşca, agentul de pază l-a sunat pe fiul cel mare, căruia i-ar fi spus că are datorii şi că nu mai rezistă. Omul s-a împuşcat în timp ce vorbea la telefon.

Colegii agentului de pază au povestit anchetatorilor că, după miezul nopţii, bărbatul le-a spus că are nevoie de aer si a ieşit în curtea din spatele unităţii, unde a vorbit la telefon cu unul dintre fiii săi.

Bărbatul de 49 de ani s-ar fi ucis din cauza problemelor financiare pe care le avea. Acesta era căsătorit şi avea trei copii, de 13, 15 şi 22 de ani.

"Agentul era de serviciu la baza direcţiei şi s-a împuşcat în cap, în noaptea de marţi spre miercuri, cu pistolul din dotare. Corpul a fost dus la IML în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii exacte a cauzei morţii?, a declarat Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Pop a adăugat că agentul avea testele psihologice făcute la zi, precum şi cele de la Poliţie pentru dreptul de port-armă. Pe 18 martie, bărbatul îşi făcuse ultimul test psihologic. Agentul era angajat al direcţiei respective din aprilie 2001.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: agent de paza impuscat in cap sinucidere
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close